2012-02-16 08:28:12• hírek • Blikk.hu

Pókermilliomosba szerelmes Kiss Ramóna!

Újra szerelmes Kiss Ramóna! A Barátok közt szépséges színésznője Tóth Richárdban, Magyarország talán legjobb pókeresében találta meg a párját.

Ramóna másfél éve éli a szinglik életét, amióta focista kedvesével, Tóth Norberttel szakítottak. A pár akkor azért döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatnak, mert szerelmük már nem bírta a távkapcsolatot, Norbit akkoriban ugyanis Pápára szólította a szerződése.

- Mivel már egyszer kibírtunk két évet egymástól távol, úgy gondoltuk, akkor sem lesz gond, ha Norbi Pápán fog játszani. Sajnos nem így történt - mesélte korábban Ramóna. - Mindketten tudtuk, hogy ideje változtatni. Két lehetőség volt: vagy egy nagyot lépünk előre, és összekötjük az életünket, vagy elengedjük egymást, és új életet kezdünk. Az utóbbit választottuk, mert úgy éreztük, már nem tudunk alkalmazkodni a másikhoz - tette hozzá a Barátok közt színésznője.

Ramóna azóta nem alakított ki komoly kapcsolatot. Igaz, tavaly augusztusban felröppentek a hírek, hogy közelebbi viszonyba került a legendás Ayrton Senna szintén Forma-1-es unokaöccsével, Bruno Sennával (27) - a Barátok Közt sztárja a pilóták közt bulizott egy budai szórakozóhelyen, ahol a Blikk olvasó-riportere kapta őket lencsevégre.

Úgy tűnik, most egy olyan férfival találtak egymásra, akit munkája nem szólít el egy másik városba, legalábbis nem életvitelszerűen.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: