2019-08-05 05:50:02• hírek • Bede Emőke

Horváth Tamással buliztak a nagykárolyiak vasárnap este

Augusztus 4-én, azaz vasárnap este 20 órától zajlott az immár 12. alkalommal megszervezett AugustFest hatodik, egyben utolsó estéje, melynek hangulatfelelőse Horváth Tamás volt.

Az est első felében Páter Kaszandra, Koch Vanessza, Csizmár Bernadett, Gál Stefania és Németi Tamara, azaz a nagykárolyi Kastélylakók álltak színpadra, kik a már jól megszokott módon nemzetközi repertoárjuk legnépszerűbb dalaival kedveskedtek a hallgatóságnak. A fiatal, ám annál tehetségesebb lányokat ezt követően a fiatalok kedvence, Horváth Tamás váltotta a színpadon, aki régi és új slágereivel is megörvendeztette a helyieket. Becslések szerint kb. ötezren zengték együtt a sztárral a Beléd estem, a Meggyfa, az Emlékszem még júliusra, a Táncol velem a világ vagy épp a Meztelen fülbemászó szövegeit.










Horváth Tamás koncertjével véget ért az AugustFest, azonban az élet nem áll meg, hétfőn ugyanis kezdetét veszi a III. Nagykárolyi Folklórfesztivál.Az idei évben is több olyan népzenei együttest és néptánccsoportot láthatnak a rendezvényre kilátogatók, amelyek tagjai arra törekednek, hogy előadásukkal minél közelebbről bemutathassák a közönségnek azt a nemzetet, melyet képviselnek. Román, magyar és német népzenei és néptánccsoportok is színpadra lépnek a fesztivál két napja során.


Augusztus 5., hétfő - Magyar és német folklórest

18.45-22.30 óra között a Rigófütty együttes, Rekettye néptáncegyüttes, Acordeon Duett, Kalazanci Band, Karoler Trio, a Lustige Schwaben néptánccsoport, a Schwäbischer Männerchor – sváb férfikórus lép színpadra, illetve a Nemzeti Ifjusági Fúvószenekar.
 

Operettslágerek hangoznak el, Donkó Annamária, Donkó Imre szólisták előadásában. A művészeket négy debreceni táncos kíséri el.


Augusztus 6., kedd – Román folklórest

18.45–22.30 óra között, a Ceatăra együttes, a Lucăceni néptáncegyüttes, a resicabányai Bîrzava népzenei és néptánccsoport, a beregszoi Sorocul néptáncegyüttes. Meghívott: Alexandru Pugna.


A szervezők fenntartják a programváltoztatás jogát. Kedvezőtlen időjárás esetén, a meghirdetett programok elmaradnak.
 

Az események kezdési időpontja tájékoztató jellegű!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: