2012-09-24 15:47:17• hírek • (x)

Horváth Kertészeti napok szeptembet 28-30 között

Őszül a természet, hullanak az árak - legalábbis a nagykállói Horváth Kertészetben, ahol szeptember végén - 28-30-án - tarják meg a hagyományos Horváth Kertészeti Napokat. Ebben a periódusban 30, 50 de akár 70 százalékos engedménnyel is hozzá lehet jutni a bőséges termékkínálat darabjaihoz, a vásárlókat pedig ingyenes vendéglátással várják!

A Horváth Kertészetet 1923-ban alapította a jelenlegi tulajdonos nagyapja Nagykállóban. A régióban nagy népszerűségnek örvendő kertészet jelenleg is családi vállalkozásként működik.

A kertészet központja Nagykállóban található, amely Kelet-Magyarország legnagyobb árudájával büszkélkedhet. Itt termesztik a kiváló minőségű örökzöldeket, díszcserjéket, díszfákat, évelőket. A gazdag választékot színesítik a mutatós, formára nyírt örökzöldek, a folyton virágzó mediterrán növények, az illat- és fűszernövények, a tavi és tóparti növények és egyéb növényritkaságok.

A kertbarátok számára igazi Mekka a Horváth Kertészet, hiszen itt megtalálhatják a sziklakertbe való törpe miniatűröktől a parkokba illő 5-6 méteres óriásokig valamennyi méretű növényt. A gyümölcs és zöldségeskert hívei sem fognak csalódni a kertészet kínálatában! Már most bőven termő konténeres alma-, barack-, diófákat és zamatos piros málnákkal teli bokrokat vásárolhatnak. És ami nagyon fontos: a kertészetben vásárolt növényeket kívánság szerint házhoz is szállítják.

A Horváth Kertészetben megtalálható a kertépítés valamennyi kellék, a speciális tápanyagok, virágföldek, szerszámok, de hataémas a választék kültéri és szobai dekorációkból is, hogy a vásárló kellemes környezetben élhesse mindennapjait. Az összes kellék, növény és díszítő elem megvásárlása mellett a Horváth Kertészet szakemberei a vásárlók rendelkezésére állnak ötletekkel, szakmai tanácsokkal is kertépítés, kertápolás és növényvédelem témakörökben.

A kertészet üzemeltetői a vállalkozásba minden olyan szolgáltatást beépítettek, amelynek segítségével könnyebben és gyorsabban válik a kliensek kertje olyanná, amilyennek megálmodta.
 A legtöbb kertészeti szakterületen teljes körű, ingyenes szaktanácsadást biztosítanak nemcsak helyben, de telefonon vagy akár az aruda@horvathkerteszet.hu e-mailen is.
 A kertészet pedig egy kis csalással is besegít, ha éppen kerti partyt szervezünk, de a kert nincs a legjobb állapotban: gyönyörű növényeket kölcsönöznek családi és céges rendezvényekre.

A kertészet dolgozói igyekszenek a vásárlók minden kívánságát teljesíteni, legyen az azonnal megoldható vagy egyedi megrendelés, sőt, időről - időre akciókkal, meglepetésekkel, ajándékokkal várják a kertbarátokat.
 Horváthék nem csak kiszolgálják a vásárlót, hanem az vásárlók igényei szerint igyekeznek bővíteni, fejleszteni és megújítani a vállalkozást.

A Horváth Kertészeti Napok a kertészkedők körében jó ideje nagy sikerű rendezvényként vannak számon tartva. A rendezvényt idén szeptember 28 és 30 között rendezik meg. S mi miatt vonzminden kertbarát számára ez a rendezvény? Ezen a hétvégén minden növény árából 15% kedvezményt nyújtanak a vásárlóknak, számos növény pedig 30% sőt 50% engedménnyel vásárolható meg.

A Kertészeti Napokon egész napos nyitvatartással várják a kertbarátokat Nagykállón, a Korányi Ferenc utca 78 szám alatt.
Az akció részleteiről érdeklődjön telefonon vagy emailben! Telefon: 0036-42263-325, e-mail: aruda@horvathkerteszet.hu. A kertészet honlapja: www.horvathkerteszet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: