2012-08-06 15:06:02• hírek • Szatmár.ro

Új filmek és szórakozás ezen a héten is!

Unatkozol? Nézd meg heti programajánlónkat - a nyári pangásban is akad szórakozási lehetőség.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


A Bourne-hagyaték (The Bourne Legacy) - A Bourne filmek szövevényes történeteinek kiagyalója, Tony Gilroy egyúttal a rendező szerepét is betölti a páratlanul népszerű, világszerte csaknem egy milliárd dollár bevételt hozó kémsorozat legújabb fejezeténél. Az író-rendező a Robert Ludlum kreálta Bourne univerzumot egy eredeti történettel bővíti: egy új hőst mutat be a nézőknek, akinek élet-halál harcát az első három film eseményei indítják be.



Az emlékmás (Total Recall) - Euromerica és New Shanghai között nagy küzdelem folyik. Mindkét állam célja, hogy megszerezze a hatalmat. Eközben egy gyári munkás, Douglas nyugtalanító jeleket kap, amelyek alapján gyanítja, hogy tudtán kívül kémként tevékenykedik. A kérdés csak az, hogy melyik oldalon áll.

Merida, a bátor (Brave) - Ősidők óta hősi csaták történetei és misztikus legendák járják be a titokzatos és zordon Skót-felföldet, mely történetek generációról generációra szállnak. A bátor skót hercegkisasszony, Merida szembeszáll tradícióval, végzettel és egy ismeretlen fenevaddal, hogy bátorságával példát mutasson népének és elfoglalja méltó helyét a legnagyobb hősök között.

 

 

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Koncert:


A filharmónia zenekara augusztus 9-én, csütörtök este 20.00 órától szabadtéri koncert keretében mutatja be a nyári turnék repertoárját. Műsoron a Tell Vilmos opera nyitánya és részlet Delibes Coppelia című balettjéből, továbbá olyan közismert zeneszerzőktől csendülnek fel művek, mint Strauss, Chopin és Brahms. A koncerten vezényel Franz Lamprecht, a filharmónia állandó karmestere.

Buli:



Szombat esténként újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Amennyiben kedves olvasóinknak egyéb programokról is tudomásuk van, kérjük jelezzék a szatmar@szatmar.ro e-mailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: