2009-11-30 10:10:08• hírek • Szatmár.ro

Horoszkóp 2012

2012 -es horoszkóp. A 12 csillagjegy asztrológiai előrejelzése: karrier, szerelem és egészség.

Horoszkóp 2012-re: Mit tartogat számunkra a 2012-es év? Pénzt? Karriert? Egészséget? Szerelmet? Az alábbi horoszkópból kiderül, hogy a csillagjegyekre milyen esztendő vár.

Horoszkóp 2012 - Kos

Kos III. 21. - IV. 19.

A 2012-es évben a Kos számára egy felelősségteles döntésekkel teli időszak következik, amikor a pénzügyek az eddigieknél is nagyobb szerepet játszanak. Nagyon figyelmesnek kell lenned, ha nem szeretnéd, hogy a befektetéseid negatív eredménnyel záruljanak.

A pénzügyi terület lesz az, amelybe a mostani évben a legtöbb energiát fekteted. Többfajta problémák adódnak majd ezen a területen és néha úgy érzed majd, hogy nem boldogulsz, máskor pedig a vártnál nagyobb teljesítményt érsz el. Érdemes mindig mérlegelned, mielőtt döntéseket hozol. A szeptemberi és októberi hónapokban jobb elővigyázatosnak lenni és odafigyelni a meggondolatlan lépésekre.

Horoszkóp 2012 - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A 2012-es évben váratlan fordulatok elébe nézel. Legyen szó egy előléptetésről, vagy kapcsolatodról, ebben az évben biztosan érnek majd meglepetések. A nyugodt évkezdés ellenére, az év második fele szokatlanabbnál, szokatlanabb eseményeket tartogat. A partnerrel való kapcsolat nem éppenséggel olyan, amilyennek szeretnéd, habár te mindent megteszel a konfliktusok enyhítésére, úgy tűnik, semmi sem segít. Az érzelmi téren való várakozás az tehát, amelyik egészen az év végéig kísér, de akkor végre enyhülést és örömöt hoz.

A karrier kapcsán eleinte nyugodtan telnek a hónapok, de néha nem tudod eldönteni, hogy nyugalomra, vagy nagyobb kihívásokra vágysz. Az ilyen várakozásokkal teli pillanatokban elemezheted eddigi életedet, megpróbálhatsz változásokat eszközölni, mert ez a dolog minden bizonnyal közelebb visz majd kitűzött céljaid eléréséhez.

Horoszkóp 2012 - Ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A 2012-es hatalmas lendülettel kezdődik, nem hagy időt számodra a tétova mélázásra. Már az első hónapban új megbízások elé nézhetsz, annak jeleként, hogy elismerik eddigi munkádat és értékelik fáradalmaidat. Jó irányba fejlődnek a munkahelyi kapcsolatok, sok esetben érzed majd, hogy a toleráns és segítőkész magatartásod most végre viszonzásra talál. Az év második felére sűrűsödhetnek a teendők, ami miatt a magánéletedre is kevesebb időd marad. Ebben az évben érdemes a befektetések előtt alaposan körültekinteni, esetleg szakértő véleményét kérni.

A magánéletben arra kell odafigyelned, hogy pároddal fordítsatok elegendő időt egymásra, ellentkező esetben ugyanis komoly vitákba csöppenhetsz. Nem kizárt az sem, hogy párod nehézségekkel fog küszködni, amely nagy hatást gyakorolnak majd saját közérzetedre is. Az egészség sok problémát okoz majd ebben az évben, ezért komoly módon kell kezelned még egy egyszerű meghűlést is. Kissé kellemetlen közérzetre számíthatsz főleg a novemberi és decemberi hónapokban.

Horoszkóp 2012 - Rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az év majdnem teljes részében elégedtlen leszel, holott legtöbbször semmi okod sem lesz rá. Ugyanakkor több nehéz helyzettel kell majd szembenézned, és csak nagy erőfeszítések árán fogod tudni helyreállítani a dolgokat. Próbáld meg a dolgok pozitív oldalát nézni, akkor könnyebben túljutsz a nehézségeken is, és a megpróbáltatások is inkább csak kihívásnak fognak tűnni.

A lakás is fontos szerepet játszhat az életedben a következő év során. Ha felújítást tervezel, számítanod kell arra, hogy nem fog könnyen menni, és akár több időt is tarthat, mint azt reméled. Ha nagyobb építkezési munkákba vágsz, válassz körültekintően kivitelezőt.

Augusztus végétől olyan lehetőségek adódnak, amelyek anyagilag jelentős előrelépést jelenthetnek számodra. A szakmai kapcsolatok alapos kihasználását itt is érdemes kihasználni, ugyanis mindennek megvan az ára.

Horoszkóp 2012 - oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Oroszlán karrierje 2012-ben hullámzónak ígérkezik. Lesznek elégedetlenségek és sikerek egyaránt, és ezt egy igazi Oroszlán nem mindig viseli jól. Gyaroriak lehetnek a munkahelyi feszültségek, máskor meg mindenki a tehetségedet méltatja. Ahhoz, hogy átvészeld ezt az időszakot is, mindenképp felelősségteljesnek és precíznek kell lenned.

A legelőnyösebb terület még mindig az érzelmi marad. Személyes varázsod mindent elmondd, és bárhová is mész majd, a környezeted elismerésének örvendesz. Nem fognak hiányozni a listából a szórakozás és a barátok, illetve partnered körében töltött különleges alkalmak sem. Ugyanakkor, komoly gondolatok fogannak meg fejedben kapcsolatod irányában, és talán sor kerül ennek hivatalos útra való terelésére is..

Horoszkóp 2012 - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az újév kitűnő évnek ígérkezik számodra. Optimista és magabiztos beállítottságod jó útra tereli az életedben folyó eseményeket is. Minden, amibe belevágsz, könnyedén sikerül és siker koronázza tetteidet. Az intellektust tekintve sem panaszkodhatsz, hiszen ebben az évben értelmi szinted tetőfokát éred el, teljes mértékben felhasználod ismereteidet és kellőképpen megfelelsz minden elvárásnak. Ha külföldi utazást tervezel, ez az év megfelelő időszak arra, hogy megtedd, hiszen függetlenül az utazás céljától,(tanulmányok, kikapcsolódás, üzleti dolgok), az események szerencsés fordulatot vesznek és minden sikerül majd, amit célnak kitűzöl.

Ha eddig léteztek életedben valamilyen szintű érzelmi elégedetlenségek, ezek enyhülni fognak január és az augusztus-szeptember hónapok folyamán. Nem kizárt a különböző nyereségek elérése sem az intellektuális tevékenységek folytán. Mindent egybevetve a 2012-es év virágzást ígér minden területen.

Horoszkóp 2012 - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Mérleg csillagjegyüeknek nem kell attól tartaniuk, hogy a 2012-es év kizökkenti őket kiegyensúlyozott életmenetükből. Különösebb problémáktól mentesnek ígérkezik az év, amelyben ha nem is lesz mindig virágzó az anyagi helyzeted, akkor sem lesz mitől félned, ura maradsz a sorsodnak.

A várt bevételek késni fognak, mégis sikerül majd elég jól boldogulnod. Januárban, augusztusban és szeptemberben különösen nagy szerencsével jársz, akármihez is kezdesz. Ezzel szemben az október-november intervallum eléggé nehéznek bizonyul. Ebben az időszakban ajánlatos elővigyázatosnak lenni, ha kölcsönt akarunk felvenni, vagy esetleg adni.

A munkahelyen új kihívásokkal kell szembenézned, de szerencsére mindig szükség van a csapatban egy olyan személyre, aki érzelmileg és értelmileg is megfelelően mérlegel. Habár sokat kell majd dolgoznod, a munkahelyi hangulat igen kellemes lesz, és sok örömöt okoz majd.

Horoszkóp 2012 - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Türelem, türelem, türelem. Erre ugyanis nagy szükséged lesz a 2012-es évben. A dolgok jól alakulhatnak, de nem mindig akkor, amikor szeretnéd, tehát az idő nem lesz mindig segítségedre. Ennek ellenére, ebben az évben megtanulod, hogy elérheted vágyaidat nem olyan nagy erőfeszítések árán, viszont igen nagy türelemmel. Tele vagy élettel, reménnyel, főleg azért mert nagyon vágysz bizonyos dolgokra és készen vagy küzdeni értük.

Az év második felében egy üzleti lehetőség adódik, amelyben egy régi barátod lehet segítségedre. Jól fontold meg, mielőtt döntenél, nem szabad fejest ugranod, hiszen nem csak az évedet, de az életedet is befolyásolhatja ez a döntés.

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az év a jelek szerint, nem lesz mentes az olyan helyzetektől, amelyeket minden erőddel elkerülnél. Számodra nagyon sértő, ha a szavahihetőségedet kérdőjelezik meg, ilyenkor arra sem vagy tekintettel, ha a vitapartneredhez hosszú évek barátsága köt. A közeledben lévő egyének és munkatársak hazugságai és intrikái csalódást okoznak. Ezekben a szituációkban a legfontosabb tanulság, hogy nem az az erősebb, aki hangosabb. Ha az igazadról akarsz valakit meggyőzni, elég, ha természetes maradsz: aki ismer, tudja, mennyit ér a te becsületed.

A pénz központi szerepet fog játszani az életedben. Az anyagi nyereség annyira előtérbe kerül, hogy sokszor a magánéleted csak másodlagos lesz az életedben. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy nem az anyagiak felhalmozása tesz boldogabbá, hanem a magánéletbeli kiegyensúlyozottság. Amikor arra törekszel, hogy bebizonyítsd, mindent elérsz az életben, amit csak szeretnél, előbb döntsd el, valójában mire is érdemes törekedned.

A szeptemberi és októberi hónapok a legelőnyösebbek az eladás, vásárlás, vagy lakásbérlés szempontjából.

Horoszkóp 2012 - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Minden döntésed, minden lépésed alapja az az elhatározás lesz, hogy az év elején tett fogadalmaid valóra váljanak. Ez önmagában véve nagy erény, és nagy lendületet adhat az év első felében, olyan sikereket hozhat meg nagyon gyorsan, amelyeket csak az év végére vártál. Ugyanakkor elvonhatja a figyelmedet arról, hogy a sikerek akkor szépek ha megosztod másokkal.

Az év során felszínre kerülő érzelmi hullámzásaidat is befolyásolja majd, hogy megpróbálsz maximumra törekedni. Nem lehet minden téren a legjobbat nyújtani, nem lehet teljes emberként helyt állni mindenhol, előbb utóbb fontos lesz egy értékrendet felállítanod. A jó közérzet és munkahelyi aktivitás ellenére, egészségügyi szinten nem leszel a legjobb passzban.

Szerencsére csak felszínes problémákról van szó, tehát aggodalomra semmi ok. Pénzügyeid is magas szintre hágnak, de jobbnak látod, hogy befektetéseidet lakásodra, vagy a szeretteid megajándékozására fordítsd.

Horoszkóp 2012 - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Habár, az év első hónapjai nagy feszültségben fognak eltelni, a 2012-es év a sikeres közreműködések, szakmai kapcsolatok és miért ne, a szerelem éve lesz. Alkalmad lesz különböző tevékenységekben részt venni, amelyek nagy örömöt szereznek majd neked, főleg a januári, augusztusi és szeptemberi hónapokban. Sikerre számíthatsz bizonyos intellektuális tevékenységek befejezésével (pl. tanulmányok). Ahogy már említettem, az év eleje feszültségekről árulkodik, de meg kel tanulnod türelmesnek és kitartónak lenned.

Egyes kellemetlenségek felbukkanhatnak az év utolsó heteiben, mikor a környezettel való kommunikáció nem fog éppen úgy alakulni, ahogy szeretnéd. Ebben a periódusban nem ajánlatos semmilyen dokumentumokat aláírni. S hogy ne maradjon el az anyagi jólét sem, jelentős nyereségre számíthatsz ebben az időszakban.

Horoszkóp 2012 - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mostani évben számos problémával kell megküzdened, amelyekből egyesek még a múlt évből megoldásra várnak. Erőfeszítésekre lesz szükséged, ám egyúttal sikeres megoldásokat találsz majd, amelyek orvosolják problémáid nagy részét. Közkedveltségnek fogsz örvendeni, bárhová mész az emberek szimpatizálni fognak és értékelik tehetségedet. Baráti köröd egyre nagyobb lesz, és olyan barátokra bukkansz majd, akik minden tevékenységben támogatnak majd.

Fontos fordulat várható az életedben, az év második felében: legyen szó házasságról, eljegyzésről, keresztelőről vagy gyermekáldásról, biztos, hogy jelentősen befolyásolja majd az életedet. Ugyanakkor megoldásra várnak olyan nézeteltérések, frusztrációk, amelyek megmérgezhetik a hétköznapok hangulatát. Fontos, hogy ne riadj meg attól, hogy kezdeményezd az ilyen helyzetek megoldását, utólag nagyobb lesz a bölcsességed, mint a makacsságod. Igen nehéz periódusnak mondható az októberi, novemberi időszak, amikor újabb megpróbáltatások elé nézel.

Horoszkóp 2013 - a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: