2010-08-17 14:31:55• hírek • Póti Orsolya

Horgászversenyek minden korosztálynak

Lassan itt a nyár vége, és egy-két horgászverseny jó alkalom lehet még egy kis kiruccanásra. A Szatmár Megyei Sporthorgászok Egyesületének tagjai erről is gondoskodnak: közel öt horgászverseny szervezésével foglalatoskodnak a napokban.

A verseny sorozatot az augusztus 29-én szervezett gyerekeknek szóló horgászverseny, az „Amazon Kid" nyitja. A szamosdarai tónál megszervezett verseny idén immár második kiadáshoz érkezik. A jelentkezés határideje augusztus 13. volt, és addig közel száz gyerek nevezett be a versenyre. A két kategóriában - 6-10 év között, illetve 10-14 év között - zajló vetélkedő feltételeit a résztvevők természetesen be kell majd tartsák, azaz rendelkezniük kell az előírt felszerelésekkel, és fegyelmezettnek kell lenniük a verseny teljes ideje alatt. A horgászverseny végén minden résztvevő díjazva lesz. A versenyre olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik a résztvevő gyerekek segítségére lennének. Jelentkezni a 0744-885-350-es telefonszámon lehet.

Szeptember 5-én Kökényesden három versenyre is sor kerül. A Szatmár Megyei Sporthorgászok Egyesülete első alkalommal szervezi meg idén a „Csak Hölgyeknek" szóló horgászversenyét. Ezzel párhuzamosan fog zajlani az „Öregfiúk versenyének" második kiadása, amelyre a 60 éven felüli urak jelentkezését várják. Szintén szeptember 5-én szervezik meg a fenekezőverseny második szakaszát is. A versenyekre való benevezés ingyenes, és a szervezéssel az egyesület tagjai foglalkoznak. A nyertesek kupákban, diplomákban részesülnek majd.

A csapatbajnokság versenyének harmadik fordulójára szeptember 12-én kerül sor, melyre a megyéből hat csapat nevezett be - tájékoztatta portálunkat Czumbil Tibor, a Sporthorgászok Egyesületének elnöke.


Horgászversenyeket szerveznek
Több horgászversenyt is  szerveznek megyénkben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: