2011-01-14 12:36:09• hírek • Póti Orsolya

Horgászengedélyek az egyesületnél

A Szatmár Megyei Sporthorgász Egyesület döntött az engedélyek áráról, a 2011-es évre nem növelik a tagsági díjakat.

A Sporthorgász egyesület év végi közgyűlése arról határozott, hogy nem változtatnak a horgászengedélyek árán. Czumbil Tibor, egyesületi elnök tájékoztatása értelmében az egyesület tagjainak valamivel kevesebbet kell fizetniük, mint az új tagoknak.

A síkvízre szóló engedély ára új tagoknak 80 lej, azoknak akik már rendelkeztek engedéllyel 65 lej; új nyugdíjas tagoknak 50 lej, régi tagoknak 35 lej; az engedély gyerekeknek, iskolásoknak, egyetemistáknak 40, illetve 35 lejbe kerül. A telepített kökényesdi tavon új tagoknak 540 lejt, régi tagoknak 450 lejt kell fizetni. A napidíj  viszont csökkent: tagoknak 25 lej, nem tagoknak pedig 35 lej. Adorjánban továbbra is 350 lej az éves engedély, és nincs napidíj. Aki rendelkezik síkvízre szóló engedéllyel az Dabolcon is horgászhat.

Kökényesden 2009-ben egy kilométeres kövesutat építettek, így sokkal jobbak a körülmények, mint azelőtt. A jövőre való tekintettel Darán további két hektárral bővítik a tavat; a fejlesztési munkálatokat már 2010 őszétől megkezdték.

A Szatmárnémeti Sporthorgász Egyesület január végén az idei Aranyúszó Díjat is kiosztja egy gála keretén belül: a megyei horgászgála során eldől, ki a tájegység legjobb 2010-es horgásza. „Tovább folytatódnak a telepítések az egyesület által fenntartott tavakon. A nagy népszerűségnek örvendő horgászversenyeket is megrendezzük, ebben az évben körülbelül 15 versenyt szerveznének. Április 15-én nagygyűlésre kerül sor, melynek keretén belül elnök, illetve alelnök választás is lesz.
A Szatmár Megyei Sporthorgász Egyesületnek jelenleg több mint 200 tagja van. " - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Czumbil Tibor, az egyesület jelenlegi elnöke. 

Horgászengedélyt  a Várdomb (Decebal) utca 10. szám alatt, hétköznaponként 8-16 óra között lehet igényelni. Az új tagoknak le kell adniuk a személyi igazolvány másolatát és egy útlevél-típusú képet. A diákoktól a személyi másolta mellett, kérik az ellenőrző másolatát is.



Nem emelkedett a horgászengedélyek ára
Nem emelkedett a horgászengedélyek ára


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: