2015-11-07 13:13:22• hírek • refszatmar.eu

Hont foglaltak a refis gólyák

Molnár Valentin és  Erdei Alexa
Molnár Valentin és Erdei Alexa

Tartalmas, színvonalas, vidám gólyabált szerveztek a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban Honfoglalás mottó alatt. Két részben bonyolították le az alkalmat: a kilencedikesek bemutatkozó műsorait az iskola dísztermében, a szépségversenyt a tornateremben tartották.

Pénteken délután 17 órakor a gimnázium zsúfolt dísztermében Ary Dalma bűbájos és Gáti Gábor humoros konferálásával elindult a gólyák bemutatkozása. Először Molnár Ágota csapata, az A osztály állt elő a bemutatkozással, majd a Higyed Gyöngyi B-sei komoly, tartalmas műsort adtak elő. A „humorbonbont" Papp Piroska C osztálya biztosította.

A kidíszített, ízlésesen átalakított tornaterem a honfoglalás korába vezetett vissza. A szervezők, akik a hagyományokat hozták összhangba a modernséggel, igazán kitettek magukért, hogy minden szép rendben történjen.

A szépségversenyen tíz pár indult el, és már az elején látszott: a zsűrinek nehéz dolga lesz. Tánccal és kvíz kérdésekkel kezdték a próbákat, majd az „Egy perc és nyersz" nevű ügyességi vetélkedőn mérték össze erejüket és koncentrációs készségüket. Végül báli ruhákban vonultak fel, de nem hiányozhatott az erre az alkalomra előkészített táncbemutató sem. Míg a zsűri a döntéshozatalra visszavonult, Mihály Gergő stand up-ját hallhatták az egybegyűltek, majd néptánc következett.

A nehezen meghozott döntés végeredményeként a fiúknál Molnár Valentin nyert, Balog Patrik és Szilágyi Balázs előtt. A lányok versenyében Erdei Alexa lett az első, Virág Erika a második, a dobogó harmadik fokára pedig Mészáros Amanda állhatott.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: