2011-03-04 10:11:28• hírek • Szatmár.ro

Honosítási fórum-karaván az RMDSZ-el

Március 6-án, vasárnap, Krasznamihályfalván tartanak lakossági fórumot a Szatmár Megyei RMDSZ munkatársai az egyszerűsített honosítással kapcsolatban.

A kedvezményes honosítás iránt érdeklődőket 12 órától, istentisztelet után a gyülekezeti teremben várják. Jelen lesz hivatalos fordító és fényképész is, hogy ezzel is egyszerűsítsék a lakosok honosítását.

Jövő héten március 9-én,szerdán, Mikolában 18 órától a kultúrházban, március 10-én, csütörtökön Egriben délelőtt 10 órától a kultúrotthonban, március 11-én Lázáriban délután 16 órától a római katolikus egyház közösségi termében (volt óvoda) várják a Szatmár Megyei RMDSZ munkatársai az érdeklődőket.

Az egyszerűsített honosítással kapcsolatban segítséget nyújtanak Nagykárolyban az RMDSZ székházban,Kölcsey Ferenc utca 2 szám alatt, Tasnádon szintén az RMDSZ székházban,Nicolae Balcescu utca 13 szám alatt, és Szatmárnémetiben a Szatmár Megyei RMDSZ Székházában Mihai Viteazul utca 10 szám alatt, ahol tájékoztatnak hogy milyen iratok szükségesek a honosítás kérelmezéséhek, segítenek az adatlapok kitöltésében,fénykép díjtalan elkészítésében,és időpont foglalásával kapcsolatban is segítséget nyújtanak a Szatmár Megyei RMDSZ munkatársai.


Fotó egy Erdődön megtartott fórumról
Fotó egy Erdődön megtartott fórumról


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: