2011-03-11 12:36:44• hírek • Szatmár.ro

Honosítási fórum Egriben, Mikolában

Nagy érdeklődéssel fogadták a Szatmár Megyei RMDSZ munkatársait szerdán Mikolában és csütörtökön Egriben is.

Mivel első alkalommal inkább a tájékoztatáson van a hangsúly, március 23-án újra kiszállást szerveznek Mikolába 16 órai kezdettel Kultúrházban, illetve Egriben március 24-én, ahol szintén a Kultúrház lesz a színhely. Ekkor a dossziékat lezárják, és a helyi RMDSZ közreműködésével, mindkét település esetében testvértelepülések segítségével előre egyeztetett időpontban történik majd a kérelmek leadása.

Jövő héten, március 17-én csütörtökön, 12 órai kezdettel Vámfaluban tartanak lakossági fórumot a Szatmár Megyei RMDSZ munkatársai.

Az egyszerűsített honosítással kapcsolatban segítséget nyújtanak Nagykárolyban az RMDSZ székházban, Kölcsey Ferenc utca 2 szám alatt, Tasnádon szintén az RMDSZ székházban, Nicolae Balcescu utca 13 szám alatt, és Szatmárnémetiben a Szatmár Megyei RMDSZ Székházában Mihai Viteazul utca 10 szám alatt. Ezeken a helyszíneken tájékoztatnak, hogy milyen iratok szükségesek a honosítás kérelmezéséhez, segítenek az adatlapok kitöltésében, fénykép díjtalan elkészítésében és időpont foglalásával kapcsolatban is segítséget nyújtanak a Szatmár Megyei RMDSZ munkatársai.


Tasnádon is nagy volt az érdeklődés
Tasnádon is nagy volt az érdeklődés


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: