2009-07-13 17:02:49• hírek • www.ma.hu

Nem lesz Áll az alku?

Nem tudni, újraindul-e ősszel az általa vezetett vetélkedő - A hírek szerint Kovács Áron korábbi műsora, a Popdaráló folytatásában sem gondolkodnak, így megeshet, hogy a sztárnak új munka után kell néznie.

Hetek óta találgatások folynak az Áll az alku című műsorral kapcsolatban, látható lesz-e ősszel újra a képernyőn? A TV2 egyelőre nem kíván nyilatkozni - Magyar Rita egyik internetes portálnak kifejtette: majd akkor válik aktuálissá a kérdés, ha a csatorna őszi műsorstruktúráját kommunikálják.

Kovács Áron eközben egy videóinterjúban arról beszél, hogy korábban rossz körülmények között élt, és jelenleg sem nevezné magát "vastagnak". Ha választania kell egy konyhabútor és egy nyaralás között, utóbbit választja. Régebbi műsora, a Popdaráló folytatásában nem gondolkodnak a csatornánál - mondta el korábban a műsort gyártó cég vezetője, Kapitány Iván - adta hírül a Napi Ász.

Kovács Áron évek óta vezet karaokeshow-kat, saját zenekarában rockzenét énekel - a Popdarálóban igazán otthon érezhette magát. Tavaly azonban azt vette észre, hogy hangja kezd rekedtessé válni. A gégészeten találta magát, ahol orvosa elmondta neki: ha nem kíméli a hangját, akár meg is némulhat! Az állandó igénybevétel miatt két csomó keletkezett a hangszálán - Áron nemcsak hétvégén vezetett karaokebulikat, hétköznap sem pihent. A műsorvezető azonban nemigen tudott mit kezdeni a kialakult helyzettel. Mint mondta, nem tud "csak kicsit énekelni"...

Nemrég az is kiderült Áronról, hogy a vendéglátós szakmában is otthonosan mozog. Az Áll az alku sztárja egy budapesti étteremben szolgált fel a közelmúltban, egy rendezvény keretében. Elárulta, hogy évekkel korábban dolgozott a szakmában: miután nem vették fel az egyetemre, édesapja munkába küldte.

Kovács Áron elmondta, hónapokat húzott le gyorséttermekben, de ma már nem menne vissza ilyen helyre dolgozni, hiszen valóságos "félkatonai szervezetnek" felelnek meg, ahol rangok, beosztások vannak, és sokszor azt érezte: nem veszik emberszámba...Annyi biztos, Áronnak ma már nemcsak magáról, hanem párjáról és kisfiukról, Mátéról is gondoskodnia kell.


Nem biztos, hogy ősszel újraindul a műsor. Kovács Áron munka nélkül maradhat.
Nem biztos, hogy ősszel újraindul az Áll az alku. Kovács Áron munka nélkül maradhat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: