2008-02-07 21:42:57• hírek • Szatmár.ro

A tévés csontsoványra fogyott

nantalimre1Kórházba szállította a mentő szerdán Antal Imrét, az ismert humoristát.
A hírek régóta szólnak arról, hogy a népszerű Antal Imre egyre rosszabb egészségi állapotba került, ám most többedszerre kórházba került, méghozzá súlyosbodó helyzete okán. A tévés Szentendrén lakik Jenei Józsefnél, akihez négy évtizedes szoros barátság fűzi. 

József látta el Antal Imrét az utóbbi hónapokban, gondoskodott róla, főzött rá. Antal Imre szervezetét sok éve támadta meg a rák, de sokáig remekül viselte elkeserítő állapotát. A baráti segítség újra talpra állította, és bár már Csonka András társ műsorvezetésének segítségével tudta csak vezeti az utóbbi időben a nevével fémjelzett Szeszélyes évszakok című szórakoztató műsort, munkakedve nem lankadt, a kamera előtt mindig kivirult. 

- Imre egyre rosszabb állapotban van, a betegség teljesen legyengítette a szervezetét. Csont és bőr, nincs étvágya, napokig alig tudok belédiktálni valamennyi ételt. Nagy öröm volt, hogy a múltkor két tányér levest is megevett - mondta a Blikknek a napokban Jenei József. 

Azonban állapota most rosszabbra fordult, csontsoványra fogyott amúgy is mindig vékonyka teste, alig tudott József egy kis levest belediktálni naponta pár kanállal. Mozogni sem tudott már egyedül, csakis segítséggel tudta elhagyni szobáját. Barátja hetek óta félve ment be Imre szobájába, nehogy tragédiával szembesüljön, amikor rányitja az ajtót. Szerdán azonban már olyan állapotba került Antal Imre, hogy azonnal kórházi kezelés alá kellett utalni.
 
- Megszakad a szívem látni, hogy épül le... Tudom, hogy nem szabad erre gondolni, előtte nem is mutatom ki, hogy mennyire aggódom. Sajnos nem lehet azon változtatni, hogy bármelyik pillanatban elveszíthetjük őt.  - tette hozzá szomorúana szentendrei barát.
 
ma.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: