2018-07-02 10:22:34• hírek • Oszkó Viktória

Holnap startol el az első konstancai repülőjárat Szatmárnémetiből

Nem is olyan régen boncolgattuk a Szatmár.ro olvasóinak a járatbővítéssel kapcsolatos témát.

Nagy Szabolcs megyemenedzser akkor elmondta, hogy nem kizárt, hogy a közeljövőben változásokkal számolhatunk majd, mivel a romániai repülőgép-piac bővülése, illetve csökkenése a szatmári repülőtér járatainak számát is befolyásolhatja, méghozzá kedvezően.


A Wizz Air és a Ryanair légitársaságok mellett a TAROM is terjeszkedni akar, amire szüksége is van ahhoz, hogy versenyben maradhasson más szolgáltatók ajánlataival szemben. Nem is találhattak volna jobb alkalmat a nyári szezonnál arra, hogy előrukkoljanak egy 10/10-es lehetőséggel: Szatmárról közvetlenül lehet eljutni Konstancába. 


Hamar elérkezett az első járat indulásának a napja: holnap, azaz július 3-án végre levegőbe emelkedik az első, nyaralókat szállító gép. A jegyeket elővételben már június elsejétől megvásárolhatták az utazni vágyók a TAROM vagy a helyi reptér online oldalain, de persze a TAROM irodában és a turisztikai ügynökségeknél személyesen is be lehetett szerezni az utasához szükséges papírokat. 


Oda-vissza már 40 eurótól utazhatunk, ha a kézi csomagunk nem nehezebb 10 kilónál, a feladott poggyászunk pedig nem haladja meg a 23 kilót. Ebbe az összegbe beletartozik mind a fedélzeti ellátás, mind a check-in folyamat is – olvasható a Tarom közleményében.


Hetente két járatot terveznek indítani, minden kedden és pénteken reggel 9.00 órakor száll majd fel egy gép Szatmárról, és landol majd a konstancai Mihail Kogălniceanu Reptéren, ahonnan 11 óra 5 perckor rajtol el visszafelé. A repülési idő 1 óra 40 percet vesz igénybe.


A szezon utolsó járata szeptember 16-án fog indulni, de addig még bőven élhetünk a kínálkozó lehetőséggel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: