2014-02-25 09:07:55• hírek • MTI

Hollywood kedvencei adnak át Oscar díjat

Angelina Jolie-tól Robert De Nirón át Kevin Spacey-ig Hollywood összes nagy kedvence kiveszi a részét a vasárnap esti Oscar-gálán a díjátadásból.

"Nagy izgalommal tölt el bennünket, hogy a hollywoodi közösség megmutatja magát a vasárnapi Oscar-ceremónián. Azt akartuk, hogy rendívül színes legyen a sztárok skálája, hogy ne csak az idei jelölteket, de a filmgyártás egész örökségét is képviseljék" - fogalmazott hétfői közleményében Craig Zadan és Neil Meron, a gála műsoráért felelős két producer.

Az Oscar-díjakat odaítélő amerikai filmakadémia korábban már bejelentette, hogy a díjak átadásában a szokásokhoz híven szerepet kap mind a négy tavalyi Oscar-nyertes színész, Daniel Day-Lewis, Jennifer Lawrence, Christoph Waltz és Anne Hathaway is.

A díjátadók most közzétett teljes listáján csaknem ötven sztár neve olvasható. A hollywoodi Dolby Színház színpadán az aranyozott Oscar-szobor átnyújtói között lesz Brad Pitt, Amy Adams, Glenn Close, Penélope Cruz, Benedict Cumberbatch, Ewan McGregor, Jennifer Garner, Will Smith, Harrison Ford, Whoopi Goldberg, Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey, Sydney Poitier, John Travolta, Kim Novak és Emma Watson is.

Az Oscar-műsorban Bette Midler, Bono és Pink is fellép. A gálát Ellen DeGeneres vezeti, a ceremóniát 225 ország televíziója sugározza.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: