2019-10-19 13:23:45• hírek • Bede Emőke

Hollandiából szerezte be az ecstasyt a pénteken lekapcsolt szatmári díler

Amint arról korábban beszámoltunk, pénteken délután az egyik Károlyi úti bevásárlóközpont parkolójában lecsaptak egy drogterjesztőre. Mostanra az is kiderült, pontosan milyen anyagot terített a szatmári piacon, és honnan szerezte be a portékát.

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság legfrissebb közleményében részletesen beszámol a szatmári fogásról. A V. L. monogrammal nevesített 30 éves férfi vélhetően már több napja a hatóság figyelmének középpontjában lehetett, ugyanis azt is tudni vélik, hogy október 16-án és 17-én összesen 61 tablettányi MDMA-t, közismertebb nevén ecstasyt értékesített Szatmár megye területén. A Hollandiából beszerzett rózsaszínű tablettákért, melyeken egyébként egy bikát ábrázoló piktogram is volt, a díler 20 lejt kért el darabonként.



A rajtaütésszerű elfogásra végül október 18-án, azaz pénteken került sor a Shopping City parkolójában: a tetten érés pillanatában V. L. épp 100 tablettán szeretett volna túladni nem kevesebb mint 4 ezer lejért. A hatóság emberei természetesen nem csak a díler autóját vizsgálták át, de két házkutatást is tartottak Szatmárnémeti területén: ezek alkalmával a DIICOT emberei további 640 szem ecstasyra bukkantak. A férfit 24 órás őrizetbe vették, az ügyben pedig bűnügyi eljárást indítottak - közölte a hatóság.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: