2008-03-10 13:49:22• hírek • Szatmar.ro

Újra Hollandiában lép fel Annamari

 Ismét Hollandiában turnézik az erdélyi énekesnő, Dancs Annamari.

A 2006-os holland turné után ismét a tulipánok hazájában koncertezik az erdélyi énekesnő. Igaz ezúttal sűrű programja miatt csak egy hétre tud kiutazni, mely idő alatt Rotterdamben és Amsterdamban énekel az elszármazott magyaroknak és a holland rajongóinak.

- Imádom ezt az országot, az embereket, hihetetlen, hogy mennyire nyíltak, érdeklődőek más kultúrák, zenék iránt- meséli Annamari. -A tavalyelőtti koncertemen a közönség 80%-a holland anyanyelvű volt, mégis hatalmas buli és érdeklődés övezte a kintlétemet.

A koncertek szervezője ezúttal is a Most Magyarul, holland-magyar nyelvű lap szerkesztője, Edwin van Schie, aki mondhatni, hogy Annamari ottani managere is lett. Több újságban és tv-ben mutatták be az erdélyi énekesnőt, klipjeit.

A holland koncertek előtt lesz pár napos budapesti megálló, hiszen vasárnap, azaz 9-én este Annamari a Danubius Rádióban Abaházi Csaba vendége a Hajrá magyarok című műsorban, majd másnap Krisz Rudival interjúznak a Viva tv-n és az új 5-ös Csatornán. Útközben Roland romániai képviseletének meghívására a turné-stáb részt vesz a nagyszabású frankfurti Hang-és fénytechnika kiállítás megnyitóján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: