2009-01-19 12:35:19• hírek • Parajdi Andrea

Hol telelnek a szatmáriak

Úgy tűnik még mindig a nyaralásokat szervezik meg leginkább a szatmáriak. Akik a téli időszakban kikapcsolódásra vágynak, főként wellness szállodákat választanak úti célul, néhányan pedig Ausztriába vagy Szlovákiába utaznak síelni. Utána néztünk, mennyire kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, ha telelésre indulunk.

Bár néhány országban télen is rendszeresen szerveznek kirándulásokat a családok, mifelénk még mindig a mínuszok elöli begubózás a jellemzőbb, vagy ha mégis utazni támad kedvünk, wellness-szállodák termálvizes medencéiben próbáljuk felidézni a nyári meleget. Legtöbben magyarországi úti célokat választanak, Hajdúszoboszlóra, Debrecenbe, vagy Egerbe indulnak egy hosszú hétvégére.

Hajdúszoboszló az egyik legkifizetődőbb célállomás, amely három napra, félpanziós ellátással, wellness használattal már 70 euró/fő -től elérhető -tájékoztatott Tóth Tímea, a Solarex Utazási Iroda, Mihai Viteazul 20 szám alatti irodájának vezetője. Mint megtudtuk, Debrecenben egy három csillagos wellness-szállodában hasonló szolgálatatások mellett, 95 euró/fő-től kezdődnek az árak, egy Egerben eltöltött kikapcsolódás személyenként pedig 89 euróba kerül. Az árak egyik esetben sem tartalmazzák az utazási költséget.

Azok a szatmáriak, akik mégis aktívan töltenék a téli időszakot főként Szlovákiába, vagy Ausztriába utaznak egy egész hetes síelésre. A hideg ellenére, megéri a szabadban sportolni, hiszen a friss levegő jótékony hatást gyakorol a szervezetünkre. Szlovákiába félpanziós ellátással, saját autóval, egy hétre szóló szállási lehetőséggel, fejenként már 300 euróért elutazhatunk. Ha inkább Ausztriát választanák, a Solarex Tours Utazási Iroda ajánlata szerint, 60-70 euróval kell személyenként többet fizetnük.

A téli időszakban ugyancsak kedvelt úti cél Egyiptom és Tunézia is, utóbbi egy hétre már 269 euro-tól elérhető. Azoknak az utazni vágyóknak, akik inkább nyáron szeretnek világot járni, érdemes már télen keresgélni az ajánlatok között, hiszen ebben az időszakban kedvezményes ajánlatokra találhatunk. A Solarex Tours Utazási Irodánál január 31-ig tavalyi áron foglalhatjuk le nyárra tervezett utazásunkat.

A téli időszakban leginkább wellness-szállodákba utaznak a szatmáriak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: