2010-01-11 12:27:07• hírek • Parajdi Andrea

Húsz éve a magyarok szolgálatában

Húsz éve alakult az RMDSZ. Ebből az alkalomból a Szatmár Megyei Szervezet is ünnepséggel készül, ahol nem csak a jelenlegi, hanem a Szövetség egykori vezető tisztségviselői is jelen lesznek.

Január 17-én, 16 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában gyűlnek össze a Szatmár Megyei RMDSZ tagjai, hogy az elmúlt húsz év sikereire méltó módon emlékezzenek. Az RMDSZ vezetősége mellett az ünnepségre hivatalosak a települések polgármesteri és alpolgármesterei, a volt és jelenlegi megyei tanácsosok, illetve Megyei Tanács elnökök, a jelenlegi helyi tanácsosok a megye összes városából, valamint a miniszterelnök-helyettes Markó Béla, illetve a három miniszter Kelemen Hunor, Borbély László és Cseke Attila.

Az esemény Csehi Árpád, a helyi RMDSZ elnökének köszöntőbeszédével indul, majd több tíz érdemoklevél és érdemplakett kerül kiosztásra, a szervezet azon tagjainak, akik az elmúlt években kifejtett munkájukkal hozzájárultak az RMDSZ sikerességéhez.

Az RMDSZ húsz éves születésnapjára készítettek egy brossúrát, amely tartalmazz egy rövid áttekintést a szervezet „történelméről", illetve magában foglalja a helyi szervezet minden egykori polgármesterének, Megyei Tanács elnökének, parlamenti képviselőjének és szenátorának névsorát is. A múltidéző könyvecskéből az ünnepség során mindenki kap majd emlékbe.

Az esemény zárásaként egy operett előadást mutat be a Debreceni Csokonai Színház.



Húsz éves fennállását ünnepli hétvégén az RMDSZ szervezete


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: