2018-10-15 09:37:31• hírek • Szatmár.ro

Hogyan ne fúrj meg valakit, ha fogytán az üzemanyagod?

Nem jártak szerencsével. Biztonsági kamera kapta lencsevégre azt a két furfangos tolvajt, akik mezőgazdasági gépekből próbáltak üzemanyagot csapolni.

A Szatmár megyei Decebal településen vasárnap éjszaka két vakmerő tolvaj járt pórul, mert az akciójukat a gazdaság térfigyelő kamerái felvették. A videókon világosan látszik a tettük, a módszer és az arcuk is. Miután észrevették, hogy lefülelte őket a biztonsági rendszer, az arcukat takargatták, de már mindegy volt.

 

A gazdaság tulajdonosa a videófelvételekről készített képeket közösségi oldalának profilján tette közzé egy felhívással. Üzenetében utal arra is, hogy a sajnálatos eset nem egyedi, és vélhetően ugyanazok a személyek követik el a sorozatos bűntetteket. Nehezményezi, hogy ezek ellen eddig semmi konkrétat nem sikerült tenni. Leírása alapján nem csak Decebal településnek gyűlik meg a baja ezekkel az egyénekkel, hanem a szatmárzsadányiak orra alá is rendszeresen borsot törnek.

 

A kisebb-nagyobb anyagi károkat pedig nem téríti meg senki. Éjjeli őröket és videókamerás megfigyelő rendszert a mezőre, az erdőbe és a gazdasági telepekre kihelyezni vagyont jelentene, így a két település gazdái türelmetlenül és mérgesen várják a helyzet megoldását.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: