2015-06-21 11:01:54• hírek • Hirado.hu

Hogyan kerülhetett Észak-Írországba az ausztrál macska?

A 25 éves cica, otthonától több ezer kilométerre bukkant fel, egyelőre nem tudni hogy csinálta.

A több, mint 12 ezer mérföldes távot egy embernek is erőt próbáló feladat lenne megtenni (repülőgép nélkül), egy macskának viszont egyenesen lehetetlen küldetés. Vagy mégsem?!

Észak-Írországban egy olyan 25 éves macskát találtak nemrégiben, aki eredetileg Ausztráliában kapta az azonosító chipjét. Így aztán most mindenki azt találgatja, hogyan került a kis szőrmók ilyen távol otthonától. A gyömbér színű cicát megtaláló állatvédő szervezet első dolga az volt, hogy kinyomozza kié lehet az állat, az orvosnál azonban tényleg nagy meglepetés érte őket:

A cuki négylábú a kiderített információk alapján igazi kalandor. Többek között arra is fény derült, hogy a cicát 2004-ben kóbor állatként már Londonban is regisztrálták, 11 évvel később pedig Laurelvaleben bukkant fel a kis Indiana Jones. A chip alapján annyi biztosnak tűnik, hogy a macska 25 éves és eredetileg Tigrisnek hívják. Gazdiáiról azonban nincs semmilyen információja a becsületes megtalálónak.

A Cat Protection dolgozói igazi csodának tartják, hogy a 15 éves átlagéletkort ennyivel túlszárnyalta ez a világjáró cica. A belfasti szervezet jelenleg az ausztrál háziállat nyilvántartás munkatársaival egyeztet, hátha vissza tudják adni eredeti gazdájának a nagy utazót.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: