2015-02-18 01:56:42• hírek • Blikk.hu, Kiskegyed.hu

Hogy halt meg Jimmy? Válaszolt a rendőrkapitány!

Még tizennégy évvel Zámbó Jimmy halála után is hatalmas port kavart a hajdani rendőrkapitánnyal, Vágó Imrénével készített exkluzív interjúja a Kiskegyed.hu-nak.

A lap olvasói rengeteg kérdést tettek fel, melyekre válaszolt is a rendőrkapitány.

Nem csitul az a szóbeszéd, miszerint a tragikus éjszakán a szomszédok egy ismerős férfit láttak sietve távozni Jimmyék otthonából, aki Jimmy nevelt fia volt. Valóban ott volt ő is?

- A rendkívüli halálesetek államigazgatási eljárásban történő vizsgálata, valamint az azt megelőző adatgyűjtés, amelyeket a BRFK Akció Alosztálya - mint a helyszínre elsőként megérkező rendőri egység - folytatott le, kiterjedt arra is, hogy az esemény idejé, kik és mikor tartózkodtak a helyszínen. A lakókörnyezetben is elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás, tanúk meghallgatása, valamint a későbbi szakértői és más vizsgálatok - például kétoldalú telefonhívások és mobilszolgáltatói hívásinformációk szerint - a tragédia helyszínén csak Zámbó Jimmy és a felesége, Edit, valamint Hulé Éva tartózkodott. A házban volt még egyébként a Zámbó házaspár akkor öt éves Adrián nevű gyermeke, aki a földszinten a nappaliban aludt.

Igaz, hogy a kórházban eltűnt a már halott Zámbó Jimmy haja? Ezt is vizsgálta a rendőrség?

- A tragédiát követő életmentő orvosi beavatkozás elkerülhetetlenné tette, hogy a sebet szabaddá tegyék. Arról, hogy később az elhunyt haja eltűnt volna a kórházból, nincs információm, de valószínűleg ez is csak pletyka. A rendőrség feltehetően azért nem vizsgálta, mert nem született ezzel kapcsolatos bejelentés, vagy feljelentés senki részéről, feltéve, hogy egyáltalán eltűnt az énekes haja.

A többi kérdést és választ elolvashatja a Kiskegyed.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: