2007-07-12 15:45:36• hírek • Szatmár.ro

Hogy halt meg Jim Morrison?

njimm1Egy új könyv szerint Morrison egy párizsi klub mosdójában halt meg, heroin túladagolásban.

Harminchat évvel a The Doors frontemberének halála után egy férfi újonnan megjelent könyvében azt állítja, hogy Jim Morrison nem a fürdőkádban vesztette életét, hanem egy párizsi klub mosdójában.

Sam Bernett The End: Jim Morrison című könyvében részletesen leírja, miként talált rá klubjának mosdójában holtan fekvő énekesre. A kihívott orvos megállapította, hogy Morrison heroin túladagolásban vesztette életét. Az író szerint Morrison testét két drogdíler vitte vissza a lakására, és ők tették be a testet a forró vízzel teli kádba is.

Jim akkori barátnője, Pamela Courson egy teljesen más verziót mesélt a rendőrségnek, ami szerint az utolsó éjszakán Jimmel moziba, majd vacsorázni mentek, később pedig zenét hallgattak az énekes lakásán. Mindketten elaludtak, azonban később Jim arra ébredt, hogy rosszul van, ezért vett egy meleg fürdőt, és végül a kádban halt meg szívinfarktus miatt.

Sam Bernett – aki híres rádiós, rocktörténész és a párizsi Disneyland igazgatója egyben – elmondása szerint évekig titkolta a történetet, és csak felesége ösztönzésére írta meg a könyvet.
 
 
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: