2009-11-20 13:28:15• hírek • Parajdi Andrea

Hogy áll neked a piros?

Bevállalós hölgyeket keres a Motoros Sas Baráti Kör, a december 5-én megrendezésre kerülő mikulás napi szépségversenyre. A lányok megméretése előtt a Diana Árvaház gyerekei vehetik át a motorosok által készített mikulás-csomagokat.

A Motoros Sas Baráti Kör idén adományok segítségével ismét megajándékozza a Szatmárnémeti Diana Árvaház 26 gyerekét. A keményfiúk immár több mint egy hónapja gyűjtik az adományokat a kicsik ajándékára, sőt még egy halloween partyt is szerveztek, hogy a belépőjegyekből befolyó összeget is erre a célra használhassák fel. A gyerekeknek készített mikulás-csomagokat december 5-én, szombaton 14 órakor az Infinity Clubban adják át.

Az akció sikerességét a fiúk egy esti partyval szeretnék megünnepelni -ahol az árva kisgyerekek természetesen már nem lesznek jelen- s, hogy a hangulat még emelkedettebb legyen, egy mikulás napi szépségversenyt is szerveznek. Egészen november 23-ig várják a bevállalós és csinos lányok jelentkezését a 0755 674 346-os telefonszámon. Ha magadra dobsz valami szexi piros szerelést máris jó eséllyel indulsz a legjobbaknak járó nyereményekért.

A szervezők mindenkit várnak a reggelig tartó Mikulás partyra december 5-én, 19 órától az Infinity Clubba.


Mikulásnapi szépségversenyt szervez a Motoros Sas Baráti Kör.
Te is jelentkezhetsz a Motoros Sas Baráti Kör által megrendezésre kerülő Mikulás napi szépségversenyre


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: