2019-04-08 05:07:42• hírek • Blikk.hu

Hofi özvegye a szomorú évfordulón: Juthatott volna nekünk kicsit több idő Gézával

Szerdán lesz 17 éve, hogy elhunyt az ország legkedveltebb humoristája, Hofi Géza.

Özvegye, Ildikó ezen a szomorú évfordulón is csak vidáman tud beszélni róla, hiszen Hofi volt, van és lesz! Utolsó hét évében boldogan élt második feleségével, Ildikóval. E kései szerelmet egy félretárcsázott telefonhívásnak köszönhette. Ildikó ugyanis véletlenül elütött egy telefonszámot, így jelentkezett be a vonal másik végén a színész, majd a rövid beszélgetésből előbb szerelem, aztán házasság lett.  
 

– Juthatott volna nekünk kicsit több idő Gézával. Hét év kevés volt vele, de így is ő az életem ajándéka – mondta mosolyogva az özvegy a Blikknek. 
 

– Nyolcvanhárom éves lenne idén nyáron. 17 éve nincs velünk, de hihetetlen népszerű a fiatalok között is. Naponta harmincszor találkozom a felvételeivel, mondásaival, virágkorát éli az interneten, népszerűsége egyre nő. Hamarosan dupla albuma és egy könyv is megjelenik majd a rajzaival. Nem csak nekem halhatatlan – tette hozzá Ildikó
 

A humoristát 1990-ben még megmentették az orvosok, akkor kapott először szívinfarktust. Utána sokat betegeskedett, bár saját bevallása szerint áttért a szójapörköltre, még a vörösborról is lemondott, 2002. április 10-én végül megállt a szíve, örökre elaludt. 


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: