2019-02-02 08:21:14• hírek • Blikk.hu

Hódi Pamela őszinte vallomása: erősebbé tették a nehéz évek

Nehéz út vezetett számára a boldogsághoz, de kislánya, Natasa és jelenlegi párja, a futballista Tóth Bence mellett megtalálta a teljes harmóniát Hódi Pamela.

Mint mondja, alaposan megedzették az elmúlt évek. Nem csoda, hiszen le kellett zárnia élete egy régi szakaszát, ami gyermeke édesapjához, Berki Krisztiánhoz kötötte. A modell-műsorvezető azóta saját lábára állt, vállalkozásba kezdett, és rengeteg terve van az idei évre.

 

"Új célokat tűztem ki magam elé, amiket meg szeretnék valósítani. Ez mind a munkához köthető terv, a magánéletem teljesen rendben van, nincs min változtatni" – mesélte mosolyogva a Vasárnapi Blikknek Pamela, de azt sem rejtette véka alá, sokat változott az elmúlt időszakban.

 

"Más lett a személyiségem, sokkal erősebb. Most már én hozom meg a saját döntéseimet, kiállok magamért, magabiztosabb és tudatosabb lettem. Szerintem pozitív irányba változtam, de ez nem alakult volna így, ha a sors nem úgy bánik velem, ahogy. Nehéz évek vannak mögöttem, de ez is kellett ahhoz, hogy erősebb legyek" – mondta Pamela.

 

Elárulta, valójában sosem szerette kimutatni, ha valami fáj. Ha tudta, inkább visszatartotta a könnyeit, ebben pedig a kislánya is rá ütött.

 

A történet folytatásáért kattintsona a következő hivatkozásra: Folytatás a Blikk.hu-n

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: