2013-12-16 18:58:35• hírek • Szatmár.ro

Nagykárolyban lép fel Hobo

Földes László, vagy ahogyan a legtöbben ismerik Hobo, partiumi turnéra indult. A Nemzeti Színház elismert művésze a Hármasoltár előadással lepi meg a szórványtelepülések magyarjait. A négy helyszínből álló fellépéssorozat november 20-án vette kezdetét Szent László városában, Nagyváradon a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében.

A szervezők fő célkitűzései közé tartozik a 70-es 80-as években mindenki által kedvelt és ismert Hobót megismertetni a mai fiatalsággal is. A művész segítségül hívja mestereit, akik 70 perc erejéig újra közöttünk lesznek. Felcsendülnek Jim Morrison, Vlagyimir Viszockij és József Attila feledhetetlen művei.

Jegyek a helyszínen vagy elővételben a következő helyszíneken igényelhetők: Érmihályfalván a Bartók Béla Művelődési Központban, Nagykárolyban az RMDSZ irodájában és az Elméleti Líceumban. Jegyek csak korlátozott számban kaphatók ezért érdemes elővételben mihamarabb megváltani őket.

A turné következő állomásai decemberben:
Érmihályfalva, december 20. 19 óra Bartók Béla Művelődési Központ;
Nagykároly, december 21. 20 óra Elméleti Líceum;

A szatmárnémeti fellépés technikai okok miatt elmarad.

A Hármasoltár turnét a Borostyán Produkció és a Harag György Társulat szervezi. További információk a facebook.com/borostyanprodukcio oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: