2019-04-08 06:44:30• hírek • Szatmár.ro

Hivatalosan is megnyitották a motoros szezont Nagykárolyban - Képgaléria

Követve a hagyományokat, immár ötödik alkalommal tartotta szezonnyitó rendezvényét a nagykárolyi Open Road motoros baráti társaság, mely nem volt más, mint a motorok és motorosok megszentelése.

Bár vasárnap délután 14 órától volt meghirdetve a rendezvény kezdete, már jóval előbb elkezdtek megérkezni a határon innen és túlról származó motorosok, A több mint százötven motor és majd kétszáz motoros áldását Radu Filip görög katolikus esperes és Vadas Krisztián parókus tartotta. Az esemény sztárvendége a szatmári motoros, Gyenes Emánuel volt, aki többszörös román és magyar bajnoki motoros, illetve kilencszeres Dakar-résztvevő. Mani kalandos versenyeiről interaktív élménybeszámolót tartott, majd természetesen lehetett vele beszélgetni, közös fényképet is készíteni.


A nagykárolyi kultúrház zenés előadásával köszöntötte a vendégeket, a házigazdák pedig zsíros kenyérrel, valamint hűsítő ásványvízzel készültek nekik. Az esemény záróakkordjaként az érdeklődők látogatást tehettek a Károlyi-kastélyban, ahol Hágó Attila Nándor múzeumigazgató tartott nekik izgalmas tárlatvezetést.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: