2018-08-29 05:41:51• hírek • Blikk.hu

Hivatalos: Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe – Íme a bizonyíték

Ráadásul a Blikk azt is megtudta, hogy az RTL Klub napi sorozatának egyik legendás karaktere, Magdi anyus szellemként vagy látomásként jelenik majd meg a Mátyás király téren.

Másként persze, nem is tudna, mert 2009-ben a történet szerint nagytakarítás közben balesetet szenvedett és meghalt. A színésznő akkor maga kérte, hogy írják ki a sorozatból, ám most boldogan tért vissza, és már javában forgat is a széria nagytétényi stúdiójában, amely a tévécsatorna székházának közvetlen szomszédságában van. Így nem meglepő, hogy egy arra járó kollégánknak a forgatás szünetében sikerült lefotóznia Zsókát, amint a Magdi anyus védjegyévé váló fejkendőben a sorozat sajtófőnökével beszélget az RTL Klub épülete előtt. Ezek után nehéz is lenne tagadni: újra a Mátyás király tér lakóival pöröl majd.

– Igen, most már elmondhatom, hogy valóban visszatérek. Be kell vallanom, hatalmas öröm ez számomra! Nagyon jó érzés, hogy újra a régi ismerősök között lehetek. Tényleg mindenki lelkesen fogadott, ennyit régen ölelkeztem, mint amikor megérkeztem. Mondtam is nekik rögtön, hogy kedveskéim, én kellettem ide! – nevetett Fodor Zsóka, aki azt nem árulhatta el, mikor kerül képernyőre.


Ám ezt nem nehéz megtippelni, hiszen az RTL szappanoperájának epizódjait nagyjából két hónappal előre gyártják le, így nem lenne meglepő, ha Magdi anyus a hatalmas durranásnak szánt, október 26-i jubileumi adás egyik meglepetése és visszatérője lenne. Ahogy a Barátok közt készítői mondják, „idén bármi megtörténhet”, akár az is, hogy a 20. születésnapját ünneplő sorozat egyik régi kedvence ismét megjelenik majd a Rózsa bisztróban vagy esetleg Berényi Miklós nappalijában.


Lapunk egyébként úgy tudja, az eddigi visszatérők, mint a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit (61) vagy a sorozat Szentmihályi Zsófija, Kiss Ramóna (33) után újabb régi arcok is visszatérhetnek a születésnapra, amelyet egy dupla résszel ünnepel meg a produkció.


Nem kell októberig várniuk a Barátok közt rajongóinak egy kedves, régi arc felbukkanására: a Tihanyi-Tóth Csaba által alakított Novák Laci első feleségét játszó Csapó Virág (50) ugyanis már a napokban feltűnik a szériában. A színésznő elárulta, úgy érezte magát, mint az első nap az iskolában.


– Izgultam, hogy miként fogadnak, meg hogy nekem milyen érzés lesz, de nagyon jó volt! Mondtam is a fiúknak viccesen, ma már mindenki ugyanazt a hajfestéket használja, mert megőszültünk a távollétem tizenöt éve alatt – nevetett a színésznő.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát! 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: