2010-04-12 08:47:51• hírek • www.blikk.hu

Veszélyes még visszatérnie Claudiának

A Blikk úgy tudja, hogy a Mokka műsorvezetője egy hét múlva már szeretne visszaülni a kamerák elé.

- Egy ilyen tragédia természetesen minden emberből másfajta érzelmeket vált ki, ezért mindenkinek másfajta gyógyulásra van szüksége. Egy képernyős műsorvezetőnek nem biztos, hogy jót tesz, ha a munkába menekül, és a nézők szeme láttára próbálja feldogozni a történteket. Már csak azért sem, mert ilyen labilis érzelmi állapotban elég egy szó vagy szituáció, ami felszakíthatja a sebeket. Ilyenkor általában az ember nem tudja kontrollálni az érzelmeit, dührohamok, sírógörcsök törhetnek rá - mondta a Blikknek Gaál Rita.

Persze egy ilyen tragédia után nehéz bárkinek tanácsot adni, hogyan viselkedjen. Mindenkinek magának kell megtalálnia, hogyan szeretne gyászolni. Liptai Claudia egyelőre kerüli a nyilvánosságot, így nem tudni, hogy kislánya, Panka most is vele van-e, vagy megkérte volt férjét, Gesztesi Károlyt, hogy ezekben a nehéz napokban vigyázzon közös lányukra. Amikor néhány nappal szerelme, Daróczi Dávid halála után a Mokkában nyilatkozott, még azt mondta, néha úgy érzi, utána akar menni.

Bár a TV2-nél sem nyilatkoznak még arról, hogy pontosan mikor tér vissza Claudia a képernyőre, úgy tűnik, felkészültek a hosszabb mellőzésre, hiszen a Mokkában folyamatosan helyettesítik, a Jóban Rosszban című napi sorozatban pedig eleve szüneteltették a szereplését egy időre a Mr. és Mrs. című műsor miatt, amelynek Claudia az egyik műsorvezetője. És bár a sztárpárshow forgatása már kedvese, Daróczi Dávid halála előtt befejeződött, a műsorvezetőnek nem szükséges visszasietnie a TV2 napi sorozatába sem. A csatorna pedig már korábban jelezte: Liptai Claudia kérését tiszteletben tartják, és annyi ideig marad távol, ameddig szeretne.

Bövebben a Blikk.hu honlapján.


Claudia jobban tenne ha még otthon lábadozna
Nem kéne munkába menekülnie


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: