2010-04-15 13:09:49• hírek • www.blikk.hu

Hitvesként búcsúzott szerelmétől Claudia

fotó: Blikk.hu
fotó: Blikk.hu

Mi lehet szörnyűbb annál, mint hogy egy szülő a gyermekét vagy egy kedves a szerelmét temeti el? Daróczi József Dávid  szeretteinek szerda délután ezt a drámát kellett átélniük.

Liptai  Claudia,  a volt kormányszóvivő kedvese minden lelkierejét összeszedve részt vett a búcsúztatáson. A család – az édesapával, Choli Daróczi Józseffel együtt – roma szokás szerint szűk körben nyitott koporsónál búcsúzott Dávidtól. Claudiának is helyet biztosítottak, hiszen, mint az apa a Blikknek elmondta, lányukként szerették, befogadták a családba. Ám a színésznő képtelen lett volna a koporsóban viszontlátni szerelmét. Így csak a külső ravatalnál csatlakozott hozzájuk; Choli bácsi baljára ültette, a roma író így fejezte ki, hogy mennyire ragaszkodik Claudiához, aki fia utolsó hónapjait bearanyozta.

Claudia a haját fekete sapkával leszorítva, fekete napszemüvegben érkezett; az a fiatalember, Hubert kísérte, aki azon a végzetes éjjelen megtalálta Daróczit, ám a legjobb barát nem ült le a TV2 műsorvezetője mellé a szertartás alatt, a hírek szerint ugyanis ezt a család nem nézte volna jó szemmel. A ravatalnál Gyurcsány Ferenc volt kormányfő mondta a búcsúbeszédet.

– Tisztességes, küzdő, jó ember lettél, nagyszerű, vágyakozó cigányfiú, aki a legmagasabb közjogi szintre jutott – jellemezte könnyeivel küszködve a politikus. A koporsót a sírhelyhez a 100 Tagú Cigányzenekar kísérte.

A cikk folytatását a Blikk.hu-n olvashatják.


Koszorúhegy Daróczi temetésén
Koszorúhegy Daróczi temetésén


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: