2013-04-22 11:08:27• hírek • Póti Orsolya

Dr. Puskás Csaba lesz a Hit és Gyógyítás egyik meghívott előadója

Április utolsó péntekén is érdekes előadásokkal várja az érdeklődőket a Hit és Gyógyítás, melyre a Szent Györgyi Albert Társaság egészségügyi szakosztályának, a szatmári Keresztény Orvosok Szövetségének és a Szatmár-Németi Református Gyülekezet szervezésében kerül sor.

A Hit és Gyógyítás című népnevelő sorozat következő része április 26-án, péntek délután 17 órától kerül megrendezésre a már megszokott helyszínen, a Szatmár-Németi Református Egyházközség gyülekezeti termében. Az e havi rendezvény vércukorszint, illetve vérnyomásméréssel veszi kezdetét, az előadásokra pedig 18 órától kerül sor.

Az rendezvény orvosmeghívottja ez alkalommal dr. Puskás Csaba, aki a lelki és testi immunbetegségekről értekezik majd, egyrészt mint családi főorvos, másrészt, mint gyakorló hívő ember. Ezt követően Varga Botond, a vendéglátó gyülekezet lelkipásztora beszél majd a kórházi misszióról, illetve megismerteti az érdeklődőket a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet hallgatóinak kórházi missziós tevékenységével.

A rendezvény kulturális részében ezúttal a Szentlélek plébánia ifjai és Szent-Györgyi Albert Társaság két társelnöke - Csirák Csaba és Vass Zoltán - tartanak előadást „Ima az Istenhez és Emberhez" címmel, melynek keretében bemutatják Szent Györgyi Albertet, mint orvost és vegyészt. A közönség mindemellett András Gyula színművész produkcióját élvezheti.

Nem marad el az előadások utáni családias beszélgetés és a házigazdák szeretetvendégsége sem. A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt etnikai,vallási és politikai hovatartozástól függetlenül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: