2018-01-23 09:13:16• hírek • Oszkó Viktória

Hit és Gyógyítás idén először

Ismét itt a hónap vége, ismét itt az utolsó péntek, úgyhogy újabb Hit és Gyógyítás előadást tartanak a Németi református templom gyülekezeti termében. A mottó változatlan: a hívő beteg könnyebben gyógyul, a hívő orvos könnyebben gyógyít.

Január 26-án, este 18:00 órától szeretettel várják az érdeklődőket a rendezvényre, vallási, politikai és etnikai hovatartozástól függetlenül. Az esemény hit részének meghívottja ezúttal Illyés Sándor evangélikus lelkipásztor, az orvosi rész vendégelőadója pedig dr. Bzduch Márta diabetológus főorvos lesz.


A beszélgetés központi témája a egy sokak számára érzékeny téma, a diéta lesz. A doktornő ismerteti majd a diabétesz betegséggel kapcsolatos általános tudnivalókat, beszél majd a lehetséges megelőzési formákról, és természetesen a kezelési lehetőségekről is, mindezt közvetlen, közérthető és modern stílusban.
 

Az este hangulatfelelőse Kovács Árpád lesz, ő gondoskodik majd arról, hogy a program a megszokott vidámsággal és humorral teljen. Lesz kötetlen beszélgetés is, amelyen részt lehet majd venni interaktív módon, közösen, de lehetőség lesz a diszkrét, személyes konzultációra is. A szervezők meglepetésekkel és szeretetvendégséggel várják az érdeklődőket.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: