2015-01-29 13:06:55• hírek • Szatmár.ro

Hit és Gyógyítás előadás pénteken 18 órától

Gyermekkórus előadása és kiállításmegnyitó teszi színesebbé a rendezvényt.

Január 30-án, azaz a hónap utolsó péntekén ismét megrendezik a Hit és Gyógyítás című előadássorozat legújabb eseményét. A Szent-Györgyi Albert Társaság és a Németi Református Gyülekezet ismét sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt, vallási, etnikai és politikai hovatartozástól függetlenül. A nemrég Pro Eklézsia díjjal kitüntetett előadássorozat, amelyben egyenlő szerep jut a vallásnak és az egészségügynek, nagy népszerűségnek örvend elsősorban az idősebb korosztály körében.

A hit rész meghívotja ezúttal a Kültelki Református Gyülekezet lelkipásztora, Higyed János lesz.

Az orvosi, egészségügyi rész keretében a belgyógyászat titkaiba próbálja bevezetni a hallgatóságot, Dr. Hobian Vera belgyógyász főorvos asszony, aki mindennapi táplálkozásunk jó és rossz oldalát ie bemutatja az érdeklődőknek.

A rendezvény kulturális részében ismét látható lesz Kovács Emil festőművész kiállítása, illetve Higyed Gyöngyi tanárnő vezetésével a Református Gimnázium gyermekkórusa is fellép a rendezvényen a magyar és az egyetemes zenei világ legszebb zenei műveiből összeállított műsorral. Természetesen ez alkalommal sem fog elmaradni András Gyula színművész fellépése, ami a kezdetektől fogva visszatérő eleme az előadássorozatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: