2013-02-15 17:14:19• hírek • Póti Orsolya

Hit és Gyógyítás a jövő héten is

Továbbra is érdekes előadásokkal várja az érdeklődőket Hit és Gyógyítás című sorozat, melyre havonta egy alkalommal kerül sor a Szent Györgyi Albert Társaság egészségügyi szakosztályának, a szatmári Keresztény Orvosok Szövetségének és a Szatmár-Németi Református Gyülekezet szervezésében.

A sorozat következő előadásra február 22-én, péntek délután 18 órától kerül sor Szatmár-Németi Református Egyházközség gyülekezeti termében.

A rendezvény meghívott előadói ifj. Pallai Béla görög-katolikus lelkész és dr. Bzduch Zsolt neurológus főorvos, aki az agyi keringési zavarokról, illetve a betegségek megelőzéséről értekezik majd és válaszol az érdeklődők kérdésére.

A Hit és Gyógyítás keretében első alkalommal megrendezésre kerül a „Bemutatkoznak a megye iskolái" című sorozat, melynek meghívottjai a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjai és tanárai lesznek.

A kölcseysek bemutatkozó műsorát Örkény István Egypercesei követik András Gyula színművész előadásában. A szervezők az előadást követő szeretetvendégségre és beszélgetésre is minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: