2018. november. 17., szombat
Névnap:
2017-11-23 08:55:32• hírek • Oszkó Viktória

Hit és Gyógyítás - adventi meglepetésekkel készülnek a szervezők

Ismét itt a hónap vége, ismét itt az utolsó péntek, úgyhogy újabb Hit és Gyógyítás előadást tartanak a Németi református templom gyülekezeti termében. A mottó változatlan: a hívő beteg könnyebben gyógyul, a hívő orvos könnyebben gyógyít.

November 24-én, este 18:00 órától szeretettel várják az érdeklődőket a rendezvényre, vallási, politikai és etnikai hovatartozástól függetlenül. Ezúttal Varga Szilárd Csaba józsefházi református lelkipásztor helyettesíti majd Pálffy Tamás Szabolcs unitárius lelkipásztort az esemény hit részének meghívottjaként.
 

Dr. Pop Stefan nőgyógyász főorvos pedig az orvosi rész meghívottjaként tart majd előadást. A beszélgetés központi témája ezúttal a rákos megbetegedéseket érinti majd. A doktor úr ismerteti a betegségekkel kapcsolatos általános tudnivalókat, beszél majd a lehetséges megelőzési formákról, és természetesen a kezelési lehetőségekről is, mindezt a már megszokott, közvetlen, közérthető és modern stílusában.
 

A Pop Aurel Művészeti Líceum tanára, Mészáros Gergely zongorajátékával kíséri majd az eseményt, akinek ez lesz az első egyéni estje a Hit és Gyógyítás közönsége előtt.  Őt Kovács Árpád segíti majd, hogy a program a megszokott vidámsággal és humorral teljen. Lesz kötetlen beszélgetés is, amelyen részt lehet majd venni interaktív módon, közösen, de lehetőség lesz a diszkrét, személyes konzultációra is.
 

A szervezők további meglepetésekkel és szeretettel várják az érdeklődőket az ünnepi, adventi hangulatra készülődve.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: