2020-01-09 08:02:55• hírek • Blikk.hu

Hírstúdió őrzi Baló György emlékét

2020. január 8-tól Baló György nevét viseli az RTL Klub hírstúdiója, s már innen köszönti az RTL Klub Híradójának nézőit Erős Antónia, Szabados Ágnes, Szellő István és Rábai Balázs.

A stúdió előterében a mai naptól - a Baló Györgyről készült portréfotó mellett - egy emléktábla is őrzi a 2019 márciusában elhunyt televíziós újságíró emlékét. A lányai, valamint egykori munkatársai jelenlétében leleplezett táblán a szerkesztő-riporter alábbi gondolata olvasható: „Demokrácia hosszabb távon nem létezhet...informált és tudatos állampolgárok nélkül”.

– Egy éve Baló György ebben a stúdióban jelentette be: pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége, ezért saját kérésére szüneteltetjük a Magyarul Balóval adásait. Ma már tudjuk: a műsor ugyan végleg szünetre ment, de ő mindig velünk lesz – fogalmazott Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

Az RTL Híradó mellett ugyancsak ebből a stúdióból jelentkezik minden hétköznap este élőben a Fókusz két műsorvezetője, innen tájékoztatják a nézőket a várható időjárásról és itt készül a Fókusz Plusz, a Portré, valamint a XXI. század című műsor is.


További bulvárhírekért keresd fel a blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: