2013-12-17 12:46:01• hírek • Kocsis Zoltán

Hírhedt cigicsempész a halmi cserbenhagyásos gázoló

Miután a rendőrség megtalálta a személygépkocsit, majd azonosította az elkövetőt, önként feladta magát az a férfi, aki szombat délután halálra gázolt egy középkorú férfit Halmiban, majd elhagyta a helyszínt.

Miközben a keddi nap folyamán örök nyugalomra helyezik azt a 66 éves férfit, akit december 14-én, szombat délután 17.00 óra körül Halmiban gázoltak halálra, talán némi megnyugvást jelenthet a hozzátartozók számára, hogy az elkövető időközben rendőrkézre került.

Amint arról beszámoltunk, a balesetet követően a férfi elhagyta a helyszínt. A rendőrségnek azonban vasárnap hajnalban sikerült megtalálni a személygépkocsit, amely egy kökényesdi ház udvarán parkolt. A jármű motorházteteje, a szélvédője és a lökhárítója is sérült volt. Kiderült, hogy nem is volt bejegyezve, tulajdonosa egy hamis rendszámtáblát használva közlekedett vele. Ezt követően már viszonylag könnyen ment az elkövető azonosítása. Csakhogy a személyt magát nem találták. Amíg az a hétfői nap folyamán önként fel nem adta magát.

A cserbenhagyásos gázoló nem más, mint a 24 éves Paul Vasile Doru. Forrásaink szerint a férfi egy hírhedt cigarettacsempész, széleskörű alvilági kapcsolatokkal. Sajtóinformációk szerint részeg volt, amikor a balesetet okozta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: