2011-02-19 14:57:11• hírek • MTI

Hírességvadász busztúra indul Hollywoodban

A pikáns felvételekre vadászó paparazzók szemszögéből ismerhetik meg Hollywood leghírhedtebb sztárleső-helyeit azok a turisták, akik befizetnek a TMZ. com hírportál új buszkirándulására.

A hírességvadász körtúra olyan Los-Angeles-i helyeken kalauzolja végig a sztárvilág pletykáiban naprakész turistákat, mint az a nagyáruház, ahol 2001-ben bolti lopáson kapták Winona Ryder színésznőt, vagy az a szórakozóhely, ahol 2006-ban videóra vették a Seinfeld című amerikai televíziós sorozat sztárja, Michael Richards rasszista kirohanását.  
A különleges kirándulás alatt az utasok a TMZ archívumának "meghökkentő és eddig sohasem látott felvételeit" nézhetik majd meg, valamint olyan videókat, amelyeken a hírességek kedvelt helyeivel kapcsolatos bennfentes információkat osztanak meg velük - ígérik a szervezők. A Titkok és Sztárleső-helyek elnevezésű buszos kirándulás a hírportál és a Los-Angeles-i székhelyű Starline Tours együttműködésének gyümölcse.

A TMZ igyekszik két legyet ütni egy csapásra, ezért a buszokon kamerákkal felszerelkezett idegenvezetők dolgoznak majd, hogy szükség esetén azonnal rögzíteni tudják az útjukba akadó legfrissebb sztorikat. A sztárleső-helyek közelében cirkáló buszok ugyanis hatalmas hasznot hozhatnak a portálnak.
Amikor Michael Jacksonnak 2009. június 25-én gyógyszer-túladagolás miatt leállt a légzése, a háza előtt elhajtó Starline busz utasai élőben nézhették végig, ahogy a rohammentősök elszállították a sztárt. Az utasok egyike videón rögzítette az eseményeket, a felvételt pedig a TMZ.com-nak sikerült megszereznie.

A Harvey Levin jogi szakember által működtetett TMZ a hírportálján és egy meglehetősen fesztelen hangvételű televíziós műsorban osztja meg a nagyközönséggel a sztárvilág legújabb híreit és botrányait. A honlap elnevezése a Thirty Mile Zone (Harminc mérföldes körzet) kifejezés rövidítése, amelyet még az 1960-as években használtak a Los-Angeles-i filmstúdiók, a helyi, illetve környékbeli forgatásokra vonatkozó szabályok kapcsán.
A sztárleső túrák idén május 1-én indulnak majd.


Új buszjáratot indítanak Hollywoodban
Új buszjáratot indítanak Hollywoodban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: