2008-02-20 23:52:53• hírek • Anna Szelényi

Híres perek: Miért pereskednek a sztárok?

A hollywoodi sztárok képesek a legváratlanabb okok miatt, bárkit és bármikor beperelni.

Úgy tűnik, hogy a nyilvános botrányok a sztárok egyik kedvenc ügyleteivé váltak, mivel függetlenül az ügy súlyosságától, úgy döntenek, hogy a konfliktusokat a bíróságon kell orvosolni.

Mivel nem létezik pozitív, vagy negatív reklám, csak reklám, a sztárok kihasználnak minden alkalmat, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek.

Függetlenül a helyzettől, amelyben vannak- vádló, vagy vádlott- az anyagi háttér és a hírnév lehetőséget nyújt a sztároknak, hogy „fesztivált” rendezzenek, akárhányszor unatkoznak.

1. Teri Hatchert beperelte a Hydroderm kozmetikai vállalat, mivel a színésznő más vállalatok termékeit is reklámozta, ugyanabban az időben, mikor szerződése a Hydroderm- hez kötötte. A vállalat 2.4 millió dolláros kártérítést követelt, amely megegyezett az elsődlegesen kifizetett összeggel.

2. Sharon Stone beperelte Renato Calabria plasztikai sebészt, mivel az bizonyos információkat bocsájtott ki a sajtónak a színésznőn végzett beavatkozásokról.

3. Cameron Diaz beperelte a „British Sun” újságot, miután ennek oldalain olyan hírek jelentek meg, miszerint a színésznő egy házas férfival folytatott viszonyt. Ugyancsak ő volt az, aki egy fotóst is bíróság elé állított, miután az nyilvánosságra hozott pár topless fényképet, amelyet Cameron távol tartott a kíváncsi közönségtől.

4. A Becham pár sem maradt távol a botrányok világától, mikor saját bejárónőjüket perelték be, aki részleteket szivárogtatott ki a pár szétmenőben lévő házasságáról. A helyzetet az a tény is súlyosbította, hogy elsődlegesen a bejárónő aláírt egy szerződést, amely megtiltotta neki, hogy bármint is eláruljon a házasok magánéletéről.

5. Keith Urban country-énekes, Nicole Kidman férje beperelt egy ugyancsak Keith Urban nevezetű New Jersey-i festőt. Az énekes szerint a festő honlapja, amely a következő mondatokkal fogadja a látogatókat: „Welcome to the wonderful world of Keith Urban” és “To those who don’t know, oil painting is one of my hobbies”, megtévesztheti rajongóit.
Semmi kétségünk afelől, hogy az énekes utálja a festőket, ezért lehetséges, hogy a Festők Nemzetközi Szövetségének kellene lépéseket tennie a probléma orvoslásában.

6. David Keeler fényképész beperelte Christina Aguilera-t és annak testőrét Vernon Warren-t, aki, a fotós elmondása szerint megtámadta és leköpte őt, miután sikerült megörökítenie pár fotót a színésznőről egy hollywoodi parti alkalmával.

7. Jennifer Lopezt beperelte ex-férje, Ojani Noa, aki arra hivatkozott, hogy az énekesnő menedzseri munkát ajánlott neki egyik éttermében, majd átlépte a szerződés határozatát és kirúgta.

8. A sztárok világában jogosan mondhatjuk, hogy a perek terén Britney Spears viszi a pálmát. Az utóbbi időben a sztár többet töltötte idejét korházakban és bíróságokon, mint bárhol máshol. Mintha nem lettek volna elegendőek a volt férjével való peres ügyei, az énekesnő perbe keveredett a Louis Vuitton vállalattal is. A vállalat azzal gyanúsította Britneyt, hogy engedélyük nélkül használta termékeiket a „Do Somethin” című videoklipben. Ahogyan az várható is volt, a vállalat megnyerte a pert és a 80.000 euró értékű kártérítést.

Sz. A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: