2013-04-17 13:21:41• hírek • Póti Orsolya

Hip-hop Bounce immár ötödször Szatmárnémetiben

Idén is megrendezésre kerül a Bounce Hip-hop Táncverseny a Crazy Dancers Táncklub a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezésében. Szatmárnémeti immár ötödik alkalommal ad otthont az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő eseménynek.

Április 20-án, szombaton a Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában kerül sor a V. Bounce Hip Hop Táncversenyre, melyre közel háromszáz fellépő érkezik Románia és Magyarország különböző megyéiből.

A szatmárnémeti Crazy Dancers Táncklub a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ által szervezett táncversenyt az évek során nemzetközivé nőtte ki magát és egyre több érdeklődőt vonz. Mjg tavaly 15 csapat mutatta be ügyességét, idén 27 csapat mérkőzik meg egymással - tudtuk meg Maria Magdalena Matei-től, a kulturális központ sajtóreferensétől.

A idei verseny színvonalát az is emeli, hogy a zsűrit nemzetközileg elismert táncoktatók, koreográfusok képezik. A zsűri tagja lesz Csordás „Csocsó" Gábor, aki már 8 éve a magyarországi Danger Elements Breakdance Crew oszlopos tagja. A csapatjával számos hazai és nemzetközi sikert ért el és 2007 óta oktat hip-hopot és house-t. Továbbá a táncosok produkcióit értékelni fogja Paul Gheroghe, a bukaresti Trouble Crew tánciskola koreográfusa, valamint Katona Péter, a magyarországi Black Time Hip-hop Tánciskola oktatója.

A verseny idén is több kategóriában zajlik: 14 órától kezdődik a legkisebbek kategóriájával és körülbelül 21 órakor ér véget. Szatmárnémetit a versenyen Crazy Pitbulls, a Crazy Kids, a Crazy Crew, a Crazy Dancers és a Crazy Zoom képviseli, a megmérettetés után pedig sor kerül a díjátadóra, amelyre a Crazy Zoom külön show-val készül. A jó hangulatról és a zenéről Dj Fany gondoskodik majd.

Egy belépőjegy ára 12 lej. A szervezők minden érdeklődőt szeretettek várnak az eseményre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: