2007-12-16 10:30:29• hírek • Szatmár.ro

Hillary Swank kishíján életét vesztette új filmje forgatásán

nhillaryswank1A hollywoodi világsztárok élete sem fenékig tejfel mindig, néha még életveszélybe is kerülhetnek.
A kétszeres Oscar-díjas szőke színésznő épp legújabb filmjét - a P.S. I love you - forgatta, amikor filmbéli partnere kis híján maradandó sérüléseket okozott partnernőjének. Bár Gerard Butler csaknem térdenállva esedezett bocsánatért Hilarynak, a színésznő bizonyára nagyon sokáig nem fogja elfelejteni az életveszélyes szituációt.

A P.S. I love you című filmben Butler Swank haldokló férjét játssza. Az egyik jelenetben Hilary Swank csábos sztriptíztáncot adott elő, miközben Butler egy kis szekrénykéhez csiptette nadrágtartóját, maga mögött. Sajnos azonban a rugalma anyag túlfeszült, és elpattant, méghozzá homloka közepén eltalálva a szőkeséget, aki persze azonnal összeesett a hatalmas ütéstől.

"Ha két hüvelykkel közelebb üti meg, elveszti a szeme világát, még szerencse, hogy nem okoztam még nagyobb bajt. A nadrágtartóm úgy felsértette Hilary homlokát, hogy kórházba kellett szállítani, ahol több helyen összevarták a fejét. " - nyilatkozta a bűnbánó színész a Glamour magazinnak.

A P.S. I Love You (Utóirat: Szeretlek) az azonos című sikeres könyv moziadaptációja, írója az ír miniszterelnök lánya, Cecelia Ahern.
 
ma.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: