2019-02-06 12:07:53• hírek • x

Híján van a Valentin napi ajándékötleteknek? A Nicovid ezt a gondját is megoldja!

Nyakunkon Szent Bálint napja! Ilyenkor nem csak a párunkat, hanem a szeretteinket, barátainkat is meglephetjük valamilyen figyelmességgel. Nem kell annak extra dolognak lennie, a szándék a fontos!

Minek örül a nő és minek a férfi?

 

Kezdjük a hölgyekkel, talán ez a könnyebb, még akkor is, hanem elsőre nem tűnik annak. A barátnők, élettársak, menyasszonyok, feleségek szinte ugyanazoknak az apróságoknak örülnek: márciuskának, csokoládénak, piperecikkeknek, parfümnek, köröm- és hajápolási kellékeknek, kozmetikai termékeknek, kiváló minőségű konyhai edényeknek és ötletes kiegészítőknek egyaránt. Ezek a termékek mind megtalálhatóak a Nicovid kínálatában, pofonegyszerűvé téve a keresgélést.

 

Folytassuk a sort a férfiakkal. Velük talán nehezebb dolgunk lesz, de a szatmárnémeti üzletlánc segítségével ez a talány sem foghat ki rajtunk! Még szerencse, hogy szinte minden beszerezhető a boltokban, így elég sok választási lehetőségünk van a barátok, párok, vőlegények, férjek számára. Édesszájúról van szó, szereti a hasát? Főzni szeret vagy barkácsolni? Esetleg mindkettőt? Ez sem jelenthet gondot.

 

Szeretteink ajándékozásából a legkisebbeket se hagyjuk ki! Gyermekek számára az üzletlánc külön játékrészleget tart fent, de az édességes polcok sem elvetendő uticélok a bevásárlókörút során. Amennyiben egészségesebb, csökkentett cukortartalmú meglepetésre gondolt, erre is van megoldás.

 

Galériánkban megtekinthetik, mennyi mindennel készül idén a Nicovid bolthálózat Bálint napja alkalmából!

 

S hogy mennyire kényelmes itt beszerezni az ünnepi hozzávalókat, ajándékokat? A Nicovid Zsadányi (Closca) úti üzleteihez egy tágas parkoló is tartozik. A portékákat kerekes bevásárlókosarakba pakolhatják. Szinte minden polc közelében találkozhatnak egy kedves eladóval, aki kérdés esetén rögtön segítségükre siet. Több kasszanál történik a fizetés, nem kell sokat ácsorogni. A portékákat készpénzzel, kártyával és Sodexo-s vagy Cheque Dejeuner-es utalványokkal is kifizetheti. 

 

Újdonságként szolgál a Star BT kártyás fizetési mód, mellyel most 6 részletre kamatmentesen vásárolhatja meg a Nicovid új boltjában a vágyott konyhai felszereléseket. Tudjon meg mindent a Star BT kártyáról és a részletfizetés előnyeiről, kattintson az alábbi hivatkozásra: A kamatmentes részletfizetés leírása

 

Decemberben nyitotta meg kapuit a Nicovid üzletlánc legújabb boltja. A tősgyökeres üzlethálózat legfiatalabb tagját vásárlók százai keresték fel a prémium minőségű termékek híre miatt. Legyen szó kiváló minőségű inox-, gránit- vagy márvány bevonatú edényekről, lábosokról, fazekakról, tepsikról, sütőformákról, késekről, termoszokról, konyhai kisgépekről, teás- és kávés készletekről, porcelán termékekről, poharakról, ebben az új boltban mindent megtalál. Mindent, de csak a legjobb minőségben!

 

Az ünnep akkor szép, ha nyugalomban telik. Ehhez nem kell a várost nyakába vennie, megtalál mindent egy helyen. Legyen szó mindennapos soppingról vagy heti nagybevásárlásról, a Nicovid jelmondata Önnek is beválik: Vásároljon és spóroljon!

 

A prémium konyhai felszerelések üzletének nyitvatartása megegyezik a nagy üzletével: hétfőtől péntekig reggel 8:00 és délután 17:00 órák között, valamint szombatonként reggel 8:00 és 13:00 órák között áll az érdeklődők rendelkezésére.

A Zsadányi (Closca) sugárúton található központi üzletet hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 17.00 óráig találja nyitva, szombaton pedig reggel 8.00 órától délután 13.00-ig szerezheti be Valentin napi ajándékokat.

A Nicovid üzletei nem csak a Zsadányi (Closca) sugárúton várják széles választékkal, hanem a 16-os lakónegyedben is. Az  AXA  bolt az Universului sétányon, hétfőtől péntekig 9.00-19.00 között, szombaton pedig 8.00-14.00 között áll a rendelkezésére. A gazdag élelmiszer választékáról híres boltot is meglátogathatja, mely szintén az Universului sétányon van. A “La doi pasi” hétfőtől péntekig 7:00 és 21:00 órák között, szombaton reggel 8-tól este 8-ig, vasárnap pedig reggel 8:00-tól délután 14:00 óráig tart nyitva.

Ha a Soarelui lakónegyedben él, akkor sem kell átbumlizzon a városon. A Nicovid üzletlánchoz tartozó Market a Hegyi (Lucian Blaga) úton található, az UU16-os szám alatt. Ez a közért hétfőtől péntekig 7:00 és 21:00 órák között, szombaton reggel 8:00-tól este 20:00-ig, vasárnap pedig reggel 8:00-tól délután 14:00-ig várja a vásárlóit.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: