2018-04-30 06:02:28• hírek • Blikk.hu

Hihetetlen vallomás Stohl Andrástól: Megérezte Luca fogantatását

A TV2 műsorvezetője a Vigyázat, szülővel vagyok! című családi kvízshow első, hétfői adásában árulta el lányának, Lucának (25), hogy abban a pillanatban tudta, amint megtörténtek azok a bizonyos intim pillanatok, hogy bizony létrejött egy új élet.ű

"Számomra ez egy gyönyörű és romantikus történet – kezdett bele a színész. – Állítólag inkább a hölgyek érzik, ha megfogant egy baba, de az összeölelkezés után itt én kérdeztem rá Évánál, hogy lehetséges-e, hogy most teherbe esett. Mondta, hogy van rá esély, én pedig szinte biztos voltam benne. Olyan érzés volt, mintha csillagokat láttam volna" – vallotta be Stohl, aki először osztotta meg a műsor online riportereként dolgozó nagylánya fogantatásának történetét.


Igaz, Luca hallott már arról korábban, hogy „létrejötte” nagy pillanat volt, a teljes sztorit nem hallotta még korábban. "Olyan volt, mint még soha" – viccelődött nosztalgiázó édesapjával, aki rögtön fel is kapta a fejét: Anyád is ezt mesélte? – érdeklődött, de Luca elárulta, hogy Stohl volt felesége nem avatta be lányait a részletekbe.


Mint kiderült, Stohl jól érezte meg a nagy pillanatot, és az adásból az is kiderül, hogy szép számmal fogyott a pezsgő első lányának világra jövetelekor.


"Egy színházi előadás után ünnepeltük Luca születését. A Konyha című darabban rá­adásul éppen az volt a konfliktus, hogy a szerelmem elveteti a babát, és a Peter nevű szereplő dühében szétveri a konyhát. Furcsa volt az összhang, mert én eközben tomboltam az örömtől. A színház büféjében pezsgőztünk zárásig" – mesélte a színész.


Négy gyermeke született. Két korábbi kapcsolatából négy gyermeke született Stohl Andrásnak. Felesége, Éva Lucával és Rebekával, későbbi élettársa, Ancsika Franciskával és Andrással ajándékozta meg a színművészt, aki azóta már új kapcsolatban boldog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: