2014-10-24 12:43:28• hírek • Hihetetlen rabonagólt lőtt a Spurs argentinja!

Hihetetlen rabonagólt lőtt a Spurs argentinja!

A meccs másik hőse az a Harry Kane volt, aki előbb mesterhármast lőtt, majd vészkapusként potyagólt kapott – alaposan hozzájárulva az 5-1-es végeredmény kialakulásához.

Hihetetlen rabonagólt lőtt az Aszterasz Tripolisz elleni Európa Liga csoportkör harmadik fordulójában csütörtök este a Tottenham Hotspur argentin játékosa, Erik Lamela. A mellőzött klasszis két góljával a meccs egyik hőse lett.

„Hihetetlen gól volt, nagyszerű megoldás, talán az egyik legszebb, amit edzőként saját játékostól valaha láttam", mondta a meccs után Mauricio Pocchettino edző. „Két percig csak az járt a fejemben, hogy mit művelt Erik. Száz százalék, hogy ez volt a legszebb gól, amit valaha láttam élőben. Sosem láttam hasonlót. A Puskás-díjat már ki is lehet osztani", jelentette ki a csapattárs Jan Vertonghen is.

A mindössze 22 éves argentinért a Tottenham 2013 nyarán 30 millió eurót fizetett ki a Romának (az olaszok két évvel korábban 17 milliót utaltak át érte a River Plate-nek), ám enyhén szólva sem tudta megvetni a lábát a csapatban: közel másfél szezon alatt 17 bajnokin kapott lehetőséget - javuló tendencia ugyanakkor, hogy idén már 8 alkalommal léphetett pályára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: