2011-07-03 17:13:01• hírek • Szatmar.ro

Hihetetlen magyar bírói hiba a vébén

A napokban zajlik Németországban a női labdarúgó világbajnokság, ám ez az esemény távolról sem kap akkora figyelmet a nemzetközi sportsajtóban, mint a férfiak hasonló tornája. A világbajnoki címvédő otthonában ugyanakkor a foci női verziója is igen népszerű (és magas színvonalon játsszák), vasárnap mégsem a hazaiak szereplése volt a fő beszédtéma, hanem Gaál Gyöngyi teljesítménye.

Ő nem egy magyar származású honosított játékos (mivel Magyarország, akárcsak mondjuk Románia nem kvalifikálta magát a tornára), hanem egy magyar játékvezető. Aki egy egészen hihetetlen hibát vétett.

Vasárnap délután Ausztrália Egyenlítői-Guineával csapott össze. Bő negyed óra elteltével, 1-0-ás ausztrál vezetésnél az első gólt szerző Leena Khamis a kapufára pördítette a labdát, amit aztán az afrikaiak védője, Bruna (aki mellesleg - akárcsak az afrikaiak kezdőcsapatának további három tagja - brazil és Bruna Amarante da Silva a teljes neve) nemes egyszerűséggel megfogott. Ráadásul két kézzel.

Mindezt azonban Gaál, na meg két segítője, az olasz Cristina Cini és az angol Natalie Aspinall nem tartott szabálytalannak és továbbengedte a játékot.

Még szerencse, hogy Ausztrália a végén 3-2-re nyerni tudott.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: