2010-06-05 13:13:51• hírek • MTI/EFE/Reuters

Hihetetlen: Obi Mikel is kidőlt sorból

Mikel John Obi személyében újabb Chelsea-játékos dőlt ki a sorból, s lesz kénytelen kihagyni nemzeti együttesének tagjaként a pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot.

A nigériai válogatott középpályásnak a lába sérült meg - jelentette be szombaton az afrikai ország sportági szövetsége, amely közelebbi részletekkel nem szolgált a balszerencsés esetről. Csak annyit lehet tudni, hogy John Obi edzés közben járt pórul.

A peches futballista nemrég épült fel térdsérüléséből, s a már a vb helyszínén tartott mostani volt, azaz csak lehetett volna az első teljes értékű tréningje gyógyulása óta.

Az angol bajnok Chelsea 23 éves játékosa helyére a tartalékként megjelölt hét futballista egyike kerülhet be Nigéria nemzeti csapatába, amely a B jelű csoportban az argentinokkal, a görögökkel és a dél-koreaiakkal küzd meg a vb első fázisában.

John Obi előtt a Chelsea három másik válogatott játékosa is hasonlóképpen balszerencsésnek bizonyult:  különböző sérülések miatt a német Michael Ballack és a ghánai Michael Essien biztosan, míg az elefántcsontparti Didier Drogba valószínűsíthetően nem játszhat a világbajnokságon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: