2016-08-22 09:34:04• hírek • Blikk.hu

Vége! Öt év után szakított Iszak Eszti és Dobrády Ákos

Közel öt év és egy eljegyzés után véget ért a nagy szerelem: szakított Iszak Eszter és Dobrády Ákos. A pár néhány hete költözött szét, pedig az év elején még a gyermekvállalásról nyilatkoztak.

Hetek óta keringtek a pletykák a sztárvilágban, hogy valami nincs rendben a pár körül, de biztosat senki sem tudott. A Szigeten erősödtek fel a hangok, hogy nagy lehet a baj, hiszen a TNT frontembere egyedül bulizott a fesztiválon, Eszter egy pillanatra sem tűnt fel mellette. A VIVA műsorvezetője a Blikk megkeresésére nem tagadta, hogy volt egy nehéz beszélgetésük Ákossal.

- Igen, a hír igaz, már hetek óta nem alkotunk egy párt. Vita és harag nélkül búcsúztunk el egymástól. Ami volt, szép volt, de mostanra elmúlt - nyilatkozta röviden Iszak Eszter. Úgy tudni, hogy a szakítás már formálisan is megtörtént, a pár felmondta a közös budapesti albérletet, ahol egészen az utóbbi hónapokig élt. Iszak Eszter a továbbiakról nem kívánt nyilatkozni, nyilván még emésztenie kell mindkét félnek, hogy véget ért a kapcsolat, amely sokáig úgy tűnt, hogy egy életre szól.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: