2014-02-11 09:14:57• hírek • Blikk.hu

Dobrády Ákos eljegyezte Iszak Esztit

Szebb dolog nincs is egy nő számára, mint amikor az imádott férfi feleségül kéri. Ebben az örömben lehetett nemrég része Iszak Eszternek, a VIVA Tv műsorvezetőjének, akit a Blikk információi szerint eljegyzett párja, Dobrády Ákos.


A TNT zenekar sok női szívet megdobogtató frontembere nemrég feltette a nagy kérdést, amelyre Eszter boldogan mondott igent.

A fiatal lány A Nagy Duett vasárnap esti adásán a stúdióba is elkísérte a műsorban zsűriző kedvesét, így nem meglepő, hogy a romantikáért felelős ítész kolléga, Balázs Klári azonnal szemügyre is vette az ékszert, amelyet Ákos Eszter ujjára húzott. A szerelmesek szinte minden reklámszünetet kihasználtak, hogy váltsanak egymással pár szót, látszott rajtuk, hogy nagyon boldogok.

A műsor végén mi is szerettünk volna gratulálni Eszternek, de amikor megkérdeztük, mióta menyasszony, nem volt túl bőbeszédű..

- Most mennünk kell - terelte el sejtelmes mosollyal a témát a fiatal műsorvezető, de nem tagadta a nyilvánvalót. Később a közösségi oldalán aztán világgá kiáltotta boldogságát.

"Úgy tűnik nem tudjuk tovább titokban tartani:) Ákos egy Costa Rica-i tengerparton megkérte a kezem! Annyit elárulhatok, hogy az enyém volt a világ legromantikusabb lánykérése:) - írta Facebook oldalára, ahová egy fotót is feltöltött a gyűrűjéről.

Olvassa tovább a Blikk.hu oldalon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: