2012-09-17 11:53:34• hírek • Kocsis Zoltán

Hígítót ivott egy 3 éves gyerek – kutya baja nem lett

Háromszázkilencvennyolc személyt láttak el a szeptember 14-17. közé eső hétvégén a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztályának munkatársai. Az páciensek közül 89 volt gyerek, derül ki az intézmény közleményéből. Az ellátottak száma tizennyolccal kevesebb, mint egy hétvégével korábban.

Szombat este 21.30 körül egy három éves gyereket vittek a sürgősségire: szülei elmondása szerint kis mennyiségű hígítót ivott. Az orvosok néhány óra erejéig benntartották a gyereket, ám a megfigyelés alatt a mérgezés semmilyen jelét sem mutatta, ezért hazaengedték.

Péntektől hétfő reggelig három személy kísérelt meg véget vetni életének. Egy férfi és egy nő gyógyszer-túladagolással próbálkozott. Előbbi a sürgősségi ellátás után hazaengedték, a nőt viszont bent kellett tartaniuk. Egy másik, 33 éves férfi öncsonkítással (felvágta az ereit) próbálkozott, ám ő sem járt sikerrel: hazaengedték, miután ellátták sebeit.

A magunk mögött hagyott hétvégén hét személy szorult sürgősségi ellátásra fizikai bántalmazás, hat túlzott alkoholfogyasztás, szintén hat közlekedési baleset, négy pedig kutyaharapás miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: