2009-01-28 12:55:13• hírek • www.ma.hu

Hien énekesnő és fogorvos lesz

Határozott elképzelései vannak Hiennek arról, hogyan boldogul majd a jövőben - A remek hanggal megáldott lány nemcsak énekesnői karrierjét szeretné egyengetni, megszerezné fogorvosi diplomáját is.

Mindig éles eszű, kitűnő tanuló volt, a Megasztár miatti lemaradását is gyorsan behozta az iskolában. Úgy véli, csak az éneklésből itthon nehéz megélni, a fogorvosi pálya pedig mindig érdekelte. Hien elárulta: titokban azért reménykedik, hogy énekesnőként akár a nemzetközi piacra is betörhet - adta hírül a Napi Ászt idéző www.ma.hu.

A kislány remekül helyt állt minden Megasztár-fordulóban, s bár nem jutott az utolsóként bennmaradó énekesek közé, így is szép eredményt ért el. Egy gyors szerelem is megszépítette ezt az időszakot: közte és a tizenhat éves Szecsődi Karcsi közt - akit korábban Bencsik Tamarával boronáltak össze -, a verseny vége felé vonzalom alakult ki.

A két fiatal kezdetben nem is tudta eldönteni, mit érez egymás iránt, de abban biztosak voltak, hogy nagyon jó együtt - a Megasztár döntője után, egy klubkoncerten közös dallal rukkoltak elő, s gyakoriak voltak köztük a lopott érintések is. Alig kezdődött azonban el a szerelem, nem sokkal azután, hogy felvállalták azt, meglepően gyorsan a szakítás mellett döntöttek.

Hien a Megasztár egyik döntőjében, Beyoncé dalát énekli

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: